tirsdag 30. juni 2009

Badebasseng

For noen herlige sommerdager vi har for tiden. For barna er det vel i varmeste laget, men vi prøver å gjøre det beste ut av det. I helgen kjøpte vi basseng til guttene. He he... en kamerat av mannen trodde vi skulle kjøpe basseng med plass til voksne også. Men det holder lenge med et basseng av denne størrelsen. Perfekt til storebror med venner, og likevel plass til noen voksne som vil dyppe føttene når det blir varmt nok. ;)

Neste ting vi må kjøpe oss er en stor parasoll. Vi trenger nok mer skygge på verandaen enn det markisen klarer å lage. Særlig fordi vi prøver å holde guttene mest mulig i skyggen er det nødvendig med en parasoll vi kan flytte med oss. Har sett på en på IKEA som har UV-beskyttelsesfaktor 45, må se om jeg kan lure med meg mannen dit en dag! :-)

mandag 29. juni 2009

Barnedåp med blå muffins

Er veldig glad vi hadde barnedåp helgen 20-21.juni, og ikke den helgen som var nå. Vet om flere som hadde dåp i helgen nå, og jeg kan tenke meg at bunad ikke var særlig behagelig. 10 grader utgjør ganske stor forskjell, særlig når man har bunad! 
Uansett, vår barnedåp gikk veldig bra. Snille lillebror oppførte seg eksemplarisk da farmor bar han til dåpen, og flinke storebror tørket av vannet på hodet når presten var ferdig. Selskapet etterpå var veldig hyggelig med alle våre nærmeste. Mye god mat og kaker hadde vi også. Hadde bestilt noe av koldtbordet fra Gunnar Ruud, og så laget vi en del mat og kaker selv. Har ganske nylig fått muffins-stativ, så vi måtte selvsagt legge litt sjel i å få muffinsene flotte. Ganske tøffe ble de! :-)

Serviettringene har jeg laget selv og de lekre lyseblå serviettene er fra paper-design. De blå blomstene som ligger strødd er fra panduro.

Selve dåpen fant sted i Slottskirken på Akershus festning. (Vi var så heldige at vi fikk gifte oss der pga min pappa sin jobb, og har deretter fått lov til å døpe begge guttene der.) Selskapet hadde vi hjemme, og det var liksom første store selskapet vi laget i stand på egen hånd i eget hjem. Da storebror ble døpt bodde vi i leiligheten på Etterstad og hadde ikke plass så da var selskapet hos mine foreldre. Nå har vi endelig god plass, og det var veldig gøy ordne til fest her hjemme.

Hei, her er jeg!

Ja, så skal jeg prøve meg som blogger jeg også... :-) Er jo så mange spennende og inspirerende blogger der ute, så jeg klør litt i fingrene etter å gi blogglandia et forsøk! Er absolutt ikke sikker på hvordan jeg vil gjøre det i bloggen med feks bilder av barna, for jeg er opptatt av å beskytte dem. Men som småbarnsmor i mammapermisjon består min hverdag 110% av guttene mine, så vi får nå se hvordan det går!
Nå skal storebror og jeg dyppe tærne i det lille bassenget hans, mens lillebror sover. Ha en strålende flott dag! Klem
Related Posts with Thumbnails