søndag 1. mai 2011

Jordbær og Cava

I går fikk vi servert jordbær og Cava hos naboen. De skal gifte seg snart og vi fikk være med å prøvesmake på Cava. Ikke dumt på en lørdagskveld i april som minner om sommer! 


Takk for alle søte godbedringshilsner til storebror. Han er flink og tålmodig med all innetiden. Neste år blir han 5 år og kan vaksineres, forhåpentligvis slipper han da en sånn vår til.

9 kommentarer:

 1. Cava og jordbær er aldri feil:)
  Ha en fin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Jordbær og cava? Ja takk!
  Ønsker deg en fantastisk fin mai uke!!

  KLEM

  SvarSlett
 3. Gleder meg allerede til jeg kan drikke cava igjen... sukk.. Men alkohol fri rosa sprudlevann er faktisk helt ok så lenge :)
  Skal i bryllup selv i juli, så lurer fælt på hva jeg kan krype inn i på det tidspunktet. En spesialdesignet en hadde nok ikke vært dumt nei :)
  Ønsker deg en flott uke.... håper det blir litt mindre allergi på dere.. KLEM

  SvarSlett
 4. Herlig!!

  Håper dere har hatt ei fin helg, selv om det blir mye innetid. Og så satser vi på en regnværsdag ganske snart, sånn at det blir mulig å komme seg ut litt.

  Ønsker dere ei fin ny uke!

  Klem Silje

  SvarSlett
 5. Mmmm! Cava!
  Det ble mye cava og tapas på oss da vi var på bryllupsreise i Barcelona...

  SvarSlett
 6. Ah! Høres deilig ut! Vi hadde naboene over på jordbær og sjampis i fjor sommer, til ad hoc 10-års-bryllupsdags-feiring. Det er godt med gode naboer, gull verdt! (Vi får snart noen nye, og er litt spente på hvem det kan være. Heldigvis er det ikke sjampis-gjestene som flytter)

  God bedring til allergikeren - kan skjønne dere ønsker dere regn nå!

  SvarSlett
 7. Det høres deilig ut! Høres slitsomt ut med allergien til lillegutten, håper det bedrer seg. Har selv en mann med allergi og kan tenke meg hvor fælt det kan være når ens lille gutt sliter med det. Koselig blogg, kommer nok innom her igjen:).

  SvarSlett
 8. Nydelig - med smak av sommer :-)

  God bedring til poden, her har vi også hovne øyne og litt pes..

  SvarSlett
 9. Sommersmaker! :)
  Klem fra Karianne

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails