tirsdag 9. oktober 2012

Bananmuffins

Bananmuffins med masse sjokoladebiter er en favoritt hos oss. Og når storebror var hjemme fra barnehagen i dag med stygg hoste og litt feber var det nettopp bananmuffins som sto øverst på ønskelisten ;)


Det er viktig for oss å holde guttene (og oss voksne) så friske som mulig. Mormor har veldig redusert imunforsvar, og tiden med henne er viktig for oss nå. Så da tok vi en hjemmedag for å jage vekk basiluskene før de overfaller kroppen. Ekstra kjekt med hjemmedager når jeg har turnusfri, så slipper jeg å stresse med at jeg burde vært på jobb, men isteden har all verdens tid til kos.


Oppskriften på bananmuffins finner du forresten i oppskriftsbloggen min.
Klikk HER for link rett til oppskrften.

4 kommentarer:

 1. Heisann!
  deilige muffins... Jeg pleide ogsaa aa lage muffins med banan og sjokoladebiter för. Lenge siden jeg har bakt muffins naa gitt.
  Adria har ogsaa begynt paa skolen. han liker det ikke spes godt og savner nok veldig friheten fra norske bhg. Han har ikke samme mulighet for aa grave i gjörme, lete etter marker, bli skitten under neglene og det var veeeldig viktig for han!
  Men han venner seg vel.
  det spanske skolesystemet er nok hakkene mer gammeldags enn det norske og det er mye vi ikke liker med det. Men samtidig er det viktig at ikke barna föler hva vi föler for skolen saa vi pröver aa vaere saa positive vi kan.
  M har det ganske saa bra maa jeg si. Han henger litt etter de andre ettersom de har brukt allerede et par aar paa aa komme dit de er naa. Noen kan allerede lese og skrive og de jobber tom med lökkeskrift allerede...
  Men siden han er eldre naa og mer moden tar han det ganske saa greit.
  Og i dag laerte han seg aa sykle:) Han bare satte seg paa sykkelen og spant avgaarde. Akkurat som en liten fugl naar den detter ut av redet sitt saa laerer den seg aa fly.Og der stod jeg med graaten i halsen og var saa stolt, saa stolt.
  Ha en super kveld og haaper sykdommen ikke utvikler seg:)

  KLEM!

  SvarSlett
 2. Deilig med bananmuffins, skal prøve oppskriften din:)
  Og så vet jeg ikke om du har delt adressen til oppskriftsbloggen din før meg jeg har i alle fall ikke fått den med meg - den skal herved lagres.

  Sender dere gode tanker og varme klemmer kjære du,
  Hanne:)

  SvarSlett
 3. Har sett på oppskriftsbloggen din og har prøvd eplekaken. GOD! Bare det at pizza-grader ikke var helt vellykket. Så 180 grader i oppskr, men korttidshukommelsen rakk vel ikke bort til komfyren, da =D Fint å lese bloggen din!
  Hilsen tante A9

  SvarSlett
 4. Mmm, hørtes godt ut ja!
  Oppskriftsblogg? Smart.
  Den må sjekkes ut =]

  God bedring! Tenker på dere!

  Klem Ingvild

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails