torsdag 29. juli 2010

Miljøbevisst

Vi skal i bryllup til helgen. Vi skal fly vekk og sove borte fra begge guttene for første gang.. Er det lov å grue seg til det?? Ikke bryllupet altså, men å fly langt vekk fra godguttene mine. Jeg vet jo at de skal være i verdens beste hender! MEN... *sukk*
Nok om det!
Tilbake til overskrifen, vi har fått beskjed fra brudeparet om at av miljøhensyn ønsket de at ingen av gavene blir pakket inn! For en utrolig fin tanke. Brudeparet ser jo aldri noe til forseggjorte og dyrebare innpakninger uansett.


Men.. jeg er liksom ikke typen som kan sette fra meg en ferdig åpnet gave på et bord og være fornøyd med det. Så derfor har jeg kjøpt et nydelig hvitt blondebond som jeg har knytt rundt gaven. (At gaven består av flere løse deler krever dessuten noe form for "samhold") På båndet har jeg festet et lite trehjerte som jeg hadde i hobbyskuffen min, og vips er pakken ikke pakket inn men likevel pyntet.  ;)


Jeg tar sjansen på at brudeparet ikke titter innom her, og legger ut en sniktitt av gaven. Denne gaven er fra svigermor og svigerfar, selv er vi med på en annen spennende gave sammen med noen venner.

4 kommentarer:

 1. Dette var jo veldig genialt!
  kanskje et godt tips til vårt bryllup.
  Vettu, vi MÅ dra til Ålesund på kjolejakt. De har så mye fint på Toruns drømmekjoler! og det er eneste stedet i Norge jeg får kjøpt den!
  Så siden du har takket ja til jobben, må du bli med;o) hihih

  klem på deg:)

  SvarSlett
 2. Så smart med uinpakket gave og så fint du likevel har pyntet den! Bra jobbet!

  Ha en super uke i 133. :D

  klem

  SvarSlett
 3. Så bra initiativ av brudeparet :)...
  Håper det gikk fint å sove borte fra gullguttene.. vi var borte to netter fra Emilie nå som vi gikk Galdhøpiggen, og det gikk helt supert... godt for alle med litt savn :). Ønsker deg en super uke. KLEM

  SvarSlett
 4. Det vra imponerende tenkt av brudeparet! Så lurt! Tenk så mye vi bruker kun på gavepapir - som blir revet at og kastet.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails