søndag 25. juli 2010

Øyhopping i Oslofjorden

Håper ingen har trodd at vi har forsvunnet fra jordens overflate.. Vi har bare tatt oss en lang og deilig ferie, og når først ferien var i gang og netttilgangen ble borte så ble det visst en lang (og jeg må inrømme: egentlig ganske behagelig) bloggeferie også...
Vi har i hvertfall hatt en helt fantastisk sommer så langt, med en kjempe fin bilferie til farmor og farfar i Sveits, herlige dager på hytta, og i går 'øyhopping' i Oslofjorden for å besøke fetteren til guttene som ble 8 år forrige helg.  :)

Mine søte små, som har blitt veldig store i sommer, på båten utover i Oslofjorden.

Mer om ferien vår kommer når blogginspirasjonen er tilbake for fullt. Full harddisk på mac'en gjør også noe med bloggelysten, ettersom jeg ikke får lastet inn feriebildene våre. Men jeg får snart større harddisk og da kommer jeg sterkere tilbake! ;)
Nå skal jeg kose meg med å besøke favorittbloggene mine med antagelig utrolig mange uleste innlegg. Jeg GLEDER meg til å se hva dere har drevet med i sommer! :)
Vi blogges!!  ;)

4 kommentarer:

 1. Hei! KOooos aa ha deg tilbake! jeg kjenner til det der med bloggelysten.. Mange dager uten nett er deilig, men da er det ogsaa litt vanskelig aa komme tilbake i bloggmodus. Det faar bare ta den tiden det tar. Heldigvis er det jo ingen obligasjon med bloggingen, det skal jo BARE kjennes moro.
  Ha en herlig söndag:)
  KLEM!

  SvarSlett
 2. Koselig at du er tilbake!! Gleder meg til å lese om ferien deres også :)

  Da vi kom tilbake fra ferien var heller ikke jeg i bloggmodus, var rett og slett deilig med litt "fri"...men nå er jeg hekta igjen ;)

  Ha en fin søndagskveld!
  Klem J

  SvarSlett
 3. Jeg har savnet bloggen din i sommer:) håper du får hardisken fort så du får masse inspirasjon til å blogge masse :o)

  Gutta er vokst seg store og fine i sommer og det var så koselig å se dere alle igjen!

  SvarSlett
 4. Hei du!

  Så fint å ha deg tilbake!
  Har savnet deg og bloggen din masse!

  Klemklem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails