mandag 31. januar 2011

Bursdagsfeiring

Lørdag var den store familiefestdagen. Det ble litt hektisk med to bursdagsselskap på samme dag, men alt gikk som planlagt og det ble ganske stressfritt og veldig koselig. Lillebror rakk akkurat en dupp mellom formiddagsselskapet og middagsgjestene, og storebror var lykkelig for fine pakker og hyggelig selskap. :)

 

Man kan jo ikke spise dino-kake hver dag. Eller.. guttene hadde sikkert gjerne spist det hver dag, men til helgens bursdagsfeiring ble det muffins og firetallskake med dinosaurstrøssel (fra Freia, kjøpt på Rema). Bursdagsbarnet som ikke kan få nok av sitt nye fine tall, syntes heldigvis at firetallskake var kjempe stas! :)

 

Koselig med fine tilbakemeldinger på dino-kaken. *TAKK-TAKK* Har du lyst til å lage dino-kake finnes malen HER, og en video for tips til utskjæring og pynting HER. Den er ment å lage ut fra to runde kaker, men langpanne fungerte også bra! :)

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med premie fra Leken hverdag! Hit var det fint å komme inn på besøk. Legger meg til;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått til Storebror! Kjempefine kaker du har laget. Klart det var stas å ha med dinokake i barnehagen. : )
  Jeg planlegger Hinkel-Pinkelkake til 2-års dagen her, men vi får se hve det blir!!

  KLEM!!

  SvarSlett
 3. Så gøy med bursdag:)
  Firetalls kake var jo en god idee! Og ja jeg kan tenke meg at det er stas med et nytt tall :) :) her er det tre - tallet som gjelder og tre fingre opp så fort noen lurer på hvor gammel hun er:)

  SvarSlett
 4. Brukte forresten denne oppskriften til cookies, og den kunne fryses. Superlurt. Les kommentarfeltet under oppskriften for fler tipe!

  http://trinesmatblogg.no/2010/02/sjokolade-og-n%C3%B8ttecookies-na-ogsa-som-frysevare/

  SvarSlett
 5. Det var fin 4-kake og!! Utrolig godt jobba og kjøre 2 selskaper på 1 dag altså!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails