lørdag 19. februar 2011

Slow motion

Før helgen fikk lillebror 40 i feber, øyekatar, vondt i øret og falsk krupp i løpet av samme døgn. At vi andre ikke er helt friske heller gjør at verden går litt i slow motion for tiden.
Heldigvis fikk vi ekstra øyedråper av legen da storebror hadde øyekatar, så vi kunne behandle lillebror om han fikk det. Øyekatar er veldig smitsomt, så legen regnet vel med at minsten skulle få det også.. Og falsk krupp har han dessverre hatt før, og hvor enn skummelt og grusomt det oppleves, så fungerer det heldigvis på han med kald luft. Så det har blitt noen netter med vinduet på vidt gap, lue, pledd og pekebøker. (noe mer avansert lesing orker jeg nemlig ikke midt på natta.. ;)


På den positive siden, blir det flust med tid til lek og kos. Slappe gutter vil helst kose masse og det vet mamma å nyte! ;) Nå satser vi på en GOD natts søvn, og krysser fingrene for at formen er bedre i morgen.

1 kommentar:

  1. Leit med så høy feber, håper han er over det verste. Ungene mine har aldri hatt falsk krupp. Jeg visste ikke at kald luft hjelper på det, men skal prøve å huske på det i tilfelle. :-)
    Klem fra Karianne

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails