tirsdag 22. mars 2011

Funn fra ISTIDEN

Vi har funnet rester fra istiden i hagen.. Ja, for du har vel hørt om de fine bilene og søte geitene de hadde i istiden! hihi.. ;)


Denne kule ideen kommer fra barnehagen. Da de hadde om dinosaurer frøs de ned små dinosaurfigurer i tomme melkekartonger, og så kunne barna være fossil jegere og hakke frem dyrene fra isen. Veldig kreativt, og veldig gøy!


Vi har ikke dinosaurer som passer i en melkekartong, så vi måtte bruke noe annet. (Det var nemlig viktigere for storebror at vi brukte melkekartonger som i barnehagen, enn at det var dinosaurer som ble frosset ned. Større figurer kan jo  fryses i en bøtte.) Men for aktivitetens skyld, med å hakke ut dyr fra isbreeer, så fungerte det like bra med andre ting.
Har du også lyst til å utnytte siste rest av vinteren til noe gøy, kan dette være et tips. Er det ikke kaldt nok til at de fryser ute, kan de selvsagt fryses i fryseren.

I dag skal lillebror og jeg være med storebror sin barnehage på skirenn. Vi skal kose oss i sola og heie alt vi kan på den lille Northugen vår! ;)

12 kommentarer:

 1. Herlig! Spesielt det der med at dere måtte bruke melkekartonger, sånn som i barnehagen;) De henger seg opp i de merkeligste detaljer..

  SvarSlett
 2. Så flott idé, kan tenke meg det var spennende!! Ha en strålende dag på skirenn i sola :)

  SvarSlett
 3. Så artig og så flink du er!
  Utrolig kreativt. Barnehage er kjekt altså!
  Kjempe stas for gutten tenker jeg =)

  SvarSlett
 4. Så gøy dette var! Skal huske neste vinter. Og unger er rare, når det kommer til viktige detaljer ;))))

  SvarSlett
 5. Så lurt lite prosjekt! No trur eg vinteren har reist frå bergen for denne gongen, men god ide til neste vinter! eller rett og slett putte i frysaren:)

  SvarSlett
 6. Kreativ og lærerik ide. Det skal jeg prøve å gjøre med sønnen min. Han har dinodilla så jeg tror han hadde elsket å gjøre dette. :)
  Takk for ideen. Klem fra Karianne.

  SvarSlett
 7. Nei men så morsomt. Nesren kitt synd det er pluasgrader ute. Hihi

  Klem,
  emma

  SvarSlett
 8. Så utrolig kult! Veldig veldig god ide, må testes ut neste år (for nå ER DET vår her. Basta!)

  SvarSlett
 9. Så morsomt! Som lærer har jeg gjort mye rart med vann/is, men den der var ny!
  Fantastiske kaker du lagde til bursdagen. Bassengkakae var KUL!!

  KLEM!

  SvarSlett
 10. og jeg som nettopp har tenkt ideen om aa lage isskulpturer! Og da bruke melkekartonger. Og saa lage dem i frysern. Bruke konditorfarger og legge i blader (naar de kommer da!. Tror det kan vaere en fin aktivitet for barna.
  Dette var jo ellers en veldig bra idé da:)
  Kanskje vi gjör det en dag:)

  SvarSlett
 11. Kreativt. Et kjempeflott tips, rett og slett. Det skal jeg prøve ut med barna mine neste vinter!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 12. En flott blogg du har, forresten. Mange nydelige bilder. Gode tips. Denne bloggen kommer jeg garantert tilbake til :) Legger meg til som følger slik at jeg finner deg igjen :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails