onsdag 23. mars 2011

Klar ferdig start

I går var det skirenn i barnehagen, og lillebror og jeg var med som heiagjeng. Været var helt fantastisk, skikkelig påskevær så vi koste oss maks i sola. :)


 Storebror stilte stolt til start med nummer 9 på brystet og sommerfugler i magen.
 Jeg er kjempe imponert over alle de flinke barna som alle fullførte med stil. 
Etter lunsj og pølsegrilling på bålet, ble det premieutdeling
hvor alle fikk diplom og sjokolademedalje!


 I går fikk vi også bekreftet at lillebror har fått plass i barnehagen til storebror fra høsten! Den som ble mest glad var storebror. Han gleder seg veldig til lillebror skal begynne der, men han ble litt skuffet i dag for at lillebror ikke hadde fått en egen hylle i barnehagen enda.. For han har jo fått "plass" der.. Mange gullkorn fra han for tiden! ;) Det blir nok fint for lillebror å bli barnehagegutt, men frem til sommeren skal han og jeg kose oss litt ekstra, og jeg skal jeg nyte at vi har ventet med å la han begynne i barnehagen! :)

6 kommentarer:

 1. Så flink skigutt og grattis med barnehageplass! Vi har fått samme beskjed, det gjør ting lettere å få begge barna i samme barnehage!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Flotte bilder! Så dere har alt fått svar ang barnehageplass? Ja, det er kanskje tida for det - vi har jo søkt fra august vi og, er spent på om vi får der vi helst vil ha plass.

  SvarSlett
 3. Så fin gutt! Og flink. Det er bare heeeeeeelt fantastisk dette været vi har. Jeg ser ikke helt for meg at det blir skiføre til påske - her i lavlandet. Men en kaffe latte i solveggen - gjerne iført småsko/sandaler og singlet; Det kan jeg se for meg!!

  SvarSlett
 4. Så gøy med skirenn og med barnehagen, høres ut som det er en veldig fin barnehage der har. Bra at lillebror også kom inn der, kjempe fine bilder.

  klem

  SvarSlett
 5. Flinke go'gutten. Du har verdens beste gutter. Hvis vi skal ha flere barn MÅ jeg få oppskriften!. Takk for koselig tur til S&S i dag:o)

  SvarSlett
 6. Så flink han er! =]
  Og gratulerer med plass i samme barnehage!

  GOD HELG! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails