tirsdag 21. juni 2011

Vinnerlykke

Den siste tiden har jeg virkelig hatt vinnerlykke. Først vant jeg Disney filmen "To på rømmen" hos Foreldremanualen, en søt og spennende film. Så vant jeg hodetelefoner for barn hos Den nye hverdagen, helt perfekte for storebror som elsker å høre på lydbok. Begge premiene er godt testet og godkjent. :)
*tusen takk*

 

For å feire vinnerlykken, sommeren og 2 års jubileum på bloggen
kommer det snart en give away her, så følg med! :)

5 kommentarer:

 1. Det maa jeg si! Ikke daarlig!
  jeg er saa daarlg paa aa delta konkurranser jeg. Og da vnner jeg jo heller ingenting. Men jeg vant jo et blad her inne hos deg en gang!

  Ha en superduper dag!
  Og saa fint at han liker lydbok da. en stille aktivitet kan jo absolutt verdsettes. Tenker dere har det travelt ogsaa med to gutter i heimen. Her er det vertfall ikke mye fred aa faa...!
  KLEM!

  SvarSlett
 2. Hils godgutten! Kjekt med en mamma med vinnerlykke ;)

  SvarSlett
 3. Så flotte premier. Storegull og jeg så filmen på kino, og hun likte den veldig godt. Ha en fin kveld. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 4. Heldige du! Så du vant inne hos Foreldremanualen. Spennende med give away! Jeg følger med! Nærmer seg med flytting, men godt i gang med pakking er vel litt å ta i.. Vi er kjent for å ta noen skippertak i siste liten, så det blir vel det denne gangen også. :)

  SvarSlett
 5. Det er så kjekt å vinne!! Gler meg til din give away!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails