onsdag 6. februar 2013

Bildeprosjekt 365: 21 - 27

Først TAKK 
fra innerst i hjertet 
for alle fine meldinger 
i forrige og tidligere innlegg. 
Det varmer. 

Her kommer en (litt forsinket) runde med bilder.
Bilder fra en uke med store kontraster.

# 21 - Legosjokolademenn
Vi har begynt forberedelsene til storebror sin bursdag.

# 22 - Legosjokolademenn ferdig
Farget sjokolade ble smeltet og "støpt" i isbitformer fra legoland. Det ble til de kuleste sjoko-legomenn til den kommende legobursdagen.

# 23 - Frokostlykke 
Å drikke resten av melken fra frokostblandingen, rett fra bollen. ;)

# 24 - Sorg....
I dag sovnet mamma stille inn.
I kveld tente vi lys både inne og ute.
Dette er lyslyktene vi laget med ballonger.

# 25 - Bursdag i barnehagen
I dag inviterte vi pappan min på frokost. Han ble også med å følge guttene til barnehagen. Det ble en spesiell dag for storebror, som skulle feire bursdag i barnehagen samme dag som han skulle fortelle vennene sine at han hadde mistet mormoren sin.. 

# 26 - Pølsekiosk
Alle førskolebarna og noen flere var invitert på barnebursdag med legotema. Lillebror og pappa sto i "kiosken" og solgte pølser og saftbeger. (sjekk lillebror som slår inn på kassa.. hihi) Storebror var veldig fornøyd med dagen, og det var egentlig jeg også ;) Mer tips og bilder av legobursdagen kommer senere.

# 27 - 6 åringen min
I dag blir storebror 6 år. Fine, flinke, gode gutten vår. Selvom han er veldig trist for at mormor ikke fikk oppleve bursdagen hans, hadde han en fin bursdagsfeiring. Vi er sååå glad i deg 


Bursdag og død - hånd i hånd. Vi har hatt både tøffe og gode dager siden mamma gikk bort. Mandag denne uken hadde vi bisettelsen hennes. Det var kanskje den tøffeste dagen av alle... En ubeskrivelig trist og merklig dag. Men det var godt å være sammen og godt med alle gode klemmene vi fikk.
Livet er skjørt. Det gjelder å leve livet mens man kan.

8 kommentarer:

 1. Det har virkelig vært en uke av store kontraster hos dere, det kan ikke være lett å skulle la hverdagen gå videre når man helst vil stoppe opp. Som du sier er det viktig å leve mens man kan - ord vi alle bør ta med oss:)

  Det er så kjekt å følge prosjektet ditt, se hverdagsglimt både på godt og vondt. Slik livet er:) Setter også stor pris på alle de gode ordene du legger igjen hos meg, jeg er glad for å ha kommet i kontakt med deg:)

  Ønsker deg en fin kveld og gode dager fremover,
  varm klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Fine bilder og for en flott seksåring. Å klare å la hverdagen gå videre er ikke enkelt, men det ser ut som om dere har klart det. Fortsatt varme tanker til deg!

  SvarSlett
 3. <3 jeg er så ubeskrivelig glad for at vi får være med å ta del i hverdagen deres! Både på glade bursdager, vanlige hverdager, og lange gode samtaler når dagene er tøffe og vonde!
  Helt klart kinotur til uken snupp!!

  SvarSlett
 4. Først kondolerer så mye med moren din, trist å lese, men hverdagen går sin gang, og det kan sikkert være godt å fokusere på andre ting også. Gratulerer med flott 6-åring! Fantastiske legomenn :) God helg! Varme klemmer fra Elin

  SvarSlett
 5. Nok en god klem sendes din vei, kjære deg. Som de andre skriver så må det være spesielt med slike kontraster som dere opplever for tiden.

  (Fantastisk legobursdag!)

  SvarSlett

 6. Ja, livet og hverdagen går videre, selv om det er tungt.
  Stor klem til dere alle!

  Flotte bilder! Herlige barn =)
  Imponert over de legemennene!!!

  ♥ Tenker på dere!

  SvarSlett
 7. Hei du. :)

  Sitter her med tårer i øynene når jeg leser og ser bilder.. Glede og sorg hånd i hånd.
  Kondolerer så mye med mammaen din. Sikkert spesielt å feire morsdag idag uten henne.
  Håper du har en fin dag likevel og koser deg med dine.

  Legomennene var forresten skikkelig kule! Imponert! :)

  Stor klem til deg.

  SvarSlett
 8. Livet er fullt av kontraster, det er helt sikkert. Det er koselig at du blogger litt mer igjen, gleder meg over bildeprosjektet ditt. Det må være tøffe tider dere er i nå, jeg skjønner nok ikke helt hvordan du har det. Jeg er heldig å ha mine foreldre i nabohuset og jeg setter så pris på dem hver dag. Har tenkt en del over dette nå i den siste tida hvor du har skrevet om mammaen din og hvor flinke dere har vært til å bruke hverdagene sammen med henne. Livet er skjørt.
  Stockholmstur og legobursdag hørtes strålende ut begge deler. Imponert over de kule legosjokolademennene!!! Fikk lyst til å prøve det samme selv. Eldste her hos oss blir 6 i juni, må prøve det samme, men kanskje finne noen andre former? Takk for at du deler og inspirerer ;)
  Jeg er ikke så god på å kommentere og legge igjen spor, det er dumt. Men, jeg leser og titter innom ;)
  God klem fra Ellen

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails