mandag 11. februar 2013

Vi stakk til Stockholm

Mannen måtte på jobb i Stockholm torsdag og fredag forrige uke. Så da ble guttene og jeg like gjerne med. Det var godt å reise vekk litt. La tankene hvile på andre ting enn alt som har vært trist og vondt de siste ukene.
Mest av alt var det godt å komme vekk fra alt maset om morsdag. (I sverige er morsdagen i mai) Det ble litt ugreit for meg med så stort fokus på morsdag samme uke som vi hadde bisettelse for mamman min... Ikke at vi pleier å feire det så stort, men det ble ekstra sårt i hjertet med alle påminnelsene om at mamma er borte.


Gamla stan

Storebror ser på elg på Skansen

Men i Stockholm har vi som vanlig kost oss masse. Vi ble der hele helgen, og fikk tid til å besøke både Junibacken, Skansen, Gamla Stan, Livrustkammaren (guttenes favoritt!!), og min favoritt: Moderna Museet. Vi har spist Semlor og mye annen god mat, og selvsagt ble det tid til shopping. Fire par vårsko ble med hjem i kofferten, så nå er vi snart klare for neste årstid.

6 kommentarer:

 1. Godt å se at dere hadde en fin tur og et godt avbrekk!
  Gooooo klem!

  SvarSlett
 2. Ah, nostalgi... Bodde jo der i to aar.
  Saa fint at dere hadde en fin tur oppi alt.
  Stor klem fra Heidi.

  SvarSlett
 3. Å semler.. Det er bare det beste som finnes!!

  SvarSlett
 4. Så bra at dere hadde en fin tid i Stockholm! Jeg forstå at disse dagene er veldig vanskelig og vondt for deres. Da er det godt og reise lit borte. I tyskland feire vi morsdag også i mai.Klem Alice

  SvarSlett
 5. Stockholm er så herlig!

  takk for alltid like hyggelige ord inne hos meg. Dessverre strekker ikke tiden til alltid, slik at jeg får besøkt deg, og lagt igjen spor, men de gangene jeg har tid og anledning kommer jeg så fort jeg kan *fnis*

  Nydelig onsdag til deg, ikveld har jeg og mannen datenight middag og stand up :) Gleder meg!

  Klem fra
  -Maia

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails