mandag 11. oktober 2010

Om å sove på dagen

I går hoppet lillebror over å sove dupp på dagen. Han hadde sovet urolig om natten og sov ganske lenge utover morgenen. Så han trengte aldri noen dupp. Men i dag tar han heldigvis seg en formiddagsblund. Så jeg har fortet meg inn fra tur, og satt meg med strikketøyet mitt. :)


Hvis han slutter å sove på formiddagen vet jeg ikke hvordan jeg skal rekke å bli ferdig med alle julegavene.. *hihi* Men storebror sov formiddagsblund til han var nesten 3 år, og elsket det, så jeg satser på at lillebror fortsetter med soving på dagen så julegave-planen min holder!
Garnet er Østlandsgarn, og er mye mer turkis enn hva som synes på bildet. En skikkelig fresh farge! Men mer tør jeg ikke skrive.. man vet jo aldri hvem som titter innom på bloggen! ;)

p.s. HURRA for min pappa, niese og svigerinne som alle har bursdag i dag! 
Dere må ha vært veldig snille alle tre for det er en utrolig vakker høstdag i dag! Gla i dere alle tre!! :)

4 kommentarer:

 1. Min datter sluttet å sove på dagen før hun var to år. Av seg selv. Hun fikk da full oppmerksomhet av personalet når de andre sov. Smart va? ;)
  Men slitsomt for mor og far....

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Hei søteste!

  Iver hoppet over formiddagsluren sin i dag han. Skogtur ble liksom så spennende at han ikke ville sovne i bæremeisen.. (eller han sovnet 5 min før vi var fremme ved bilen, så regner egentlig ikke det som en dupp)

  Blir skikkelig nysgjerrig på hva du strikker kjenner jeg, men skjønner jo at det ikke kan avsløres i bloggen når det nærmer seg jul ;)

  Ha en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 3. Takk takk - vært i barnehagen i dag,håper dråpene hjelper snart.

  Hmm, får ikke håpe han dropper den luren allerede da - man får jo samlet litt mammakrefter på den timen;-)

  Ha en fin kveld videre.

  Klem

  SvarSlett
 4. Så fink du er som lager julegaver.. og utnytter tiden der barnet sover, hehe.. det skule jeg ha gjort også, men blir nok flinkere ti det når lillegutt har samlet duppene sine til en stor og lang dupp, hehe!
  Ha en fin dag og lykketil med prosjekterne!
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails