søndag 31. oktober 2010

Kaffe mocca

Vi har tatt oss en liten høstferie hos farmor og farfar. Og koser oss med lunsj på Starbucks, bittelitt juleshopping (hurra her er det juleutstilling i vinduene) og masse kos og lek. :)


I dag har vi vært i en gratis(!) minidyrehage, med blant annet villsvin, kanin, reinsdyr og store bukker. Like ved var en fantastisk flott lekeplass. Synes det er litt morsomt at alle aparatene er merket med anbefalt minste alder, (har sett det flere steder her nede), babyhusken er feks merket med 1 år og på de vanlige huskene står det 3 år, og så videre med andre ting. Selv ble jeg ganske lykkelig da vi oppdaget at det var en sånn god gammeldags snurrekarusell der. Jeg elsket sånne som liten, men jeg ikke vet om noe sted det finnes lenger. Stas at guttene syntes det var kjempe gøy også! :)


Vi gleder oss veldig til å kommer hjem å kose på en helt ny prinsesse som kom til verden den dagen vi dro. Men først skal vi nyte enda noen dager med svigermors kjøkken og sveitsisk høstvær. Tudelu!! :)

4 kommentarer:

 1. Nå blei jeg skikkelig kaffetørst. :) og nå må jeg prøve å sove litt til.... Gjesp...


  Klem

  SvarSlett
 2. Så herligt det hørtes ud med ein liden ferie, Inger Lise.
  Frista veldigt med Starbucks-kaffi. Hadde en aupair-periode i NY som ung..og var god venn med Starbucksen.
  Kosa dokke videre:)
  (Herlige an va på karusellen)

  SvarSlett
 3. Hei vennen!

  Åj, nå har jeg vært en slapp blogger igjen. Så lenge siden jeg har vært innom deg.. hadde mye å ta igjen!
  Starbucksen frister som fy.....
  Håper dere koser dere med miniferien og juleutstillinger (heldiggriser)
  Skal smikke meg selv på hånden og bli en bedre blogger nå og flinkere til å komme innom. *smikk* du er jo en av mine favoritter!

  Klemklem

  SvarSlett
 4. Hei

  Godt å se dere koser dere med fine dager og familie. Moccan på Starbucks er vidunderlig :-) Det er begynt å komme mye jul nå - herlig :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails