torsdag 14. april 2011

Lille PetterKopp | Reisetips

Tenkte jeg skulle tipse dere om en fin reiseaktivitet, nemlig SingSang kortene. Vi liker godt å bruke de hjemme, og nå har de blitt et fast følge når vi skal ut å reise også.


Guttene elsker å synge, og hadde lillebror fått bestemme hadde vi antagelig sunget "Petterkopp" (Lille Petter Edderkopp!) hver gang. For en stund siden fikk jeg via Mammadamen lov til å teste noen Singsang-kort. Med disse kortene slipper vi 100 vers av samme sang, for det er veldig stas å trekke et nytt kort med en annen sang.

 

Det veldig gøy å se hvor fort guttene lærer nye sanger og stadig mer av hver sang. Og de fine bildene på kortene kan være utgangspunkt for både gjettekonkurranser og fine historier også!
For mine gutter er det i hvertfall et bra tidsfordriv å synge når vi er på tur, uansett om vi kjører bil eller tar fly. Håper det kan være et godt tips for andre også nå rett før påskeferien! :)
For ordens skyld... utover at jeg fikk kortene gratis i en konkurranse hos mammadamen, er dette ikke et sponset innlegg!

10 kommentarer:

 1. Enig, de er flotte. Vi har sangkort og reglekort, og det er stor stas, særlig brukte vi de mye når jentene var mindre.

  SvarSlett
 2. Noen lignende sangkort har vi også, men har har aldri tenkt på å ta de med ut i bilen på tur. Smart tips for oss som skal kjøre et godt stykke for å komme til hytta i påsken! God påske. :-)
  Hilsen Karianne

  SvarSlett
 3. Ja, dette var jammen et godt tips! Litt synd at jeg sendte de hjem til Norge for litt siden skjønner jeg.... For vibhar en laaaaang biltur hjem til norge i vente, dette hadde vært den lureste aktiviteten av alle! Passer jo for alle aldre dette!
  Blir sikkert en bra tur til Madeira på dere også! Vi gleder oss veldig til øya! Om du har noen gode tips til lure ting vi bare må få med oss den dagen vi er der, så si ifra! :) ikke vært så flink på kommentarer i det siste... Planen er å bli bedre, men erinnom her rett som det er altså! Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 4. Helt enig, singsang kortene er geniale.
  Jentene har rett og slett brukt opp flere av kortene våre.
  :)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig hilsen ;) Håkon har vært ørlitegrann bedre nå i kveld syntes jeg, men en kan jo bli litt lurt av paraceten og... Vi har fått beskjed av sykehuset at vi skal ta kontakt igjen imorgen tidlig hvis han har feber igjen da. SKikkelig guffent når de er syke, men jeg føler vi blir passet på, i allefall når vi først kom til sykehuset. Legevakten er noe herk. Greit når en først kommer inn til legen, men å vente er ikke så moro.
  Nå sover han tror jeg, og det gjør vel snart jeg og, blir mange amminger om nettene nå.
  Har ikke glemt awarden fra deg, går bare litt tregt. Tusen takk!!
  Klem fra Ellen
  ps: de kortene er superkjekke, vi har reglekortene og ønsker oss sangkortene.

  SvarSlett
 6. Så bra tips!! noteres bak øre.
  Høres ut som du hadde et slitsomt og laaaangt svangerskap med lillegutt ja. Jeg får også høy puls, men det er om jeg belaster meg, går fort, oppover osv... og det fører igjen til lavere blodtrykk....så godt å ta det med ro ja :)Men har ganske mange mark i rompestompen.. ihvertfall når sola skinner og hagen skriker etter å bli fixet... jaja, det kommer vel en tid for det også ;)

  SvarSlett
 7. Ja her er vi også glade i å synge og har etterhver skaffet oss flere bokser med sangkort. Utrolig hvor fort de kan huske en sang med å bare se på bildet:)
  Klem Vivian

  SvarSlett
 8. Heilt enig! Storebror fikk de til 3-årsdagen sin og vi har sunge oss igjennom bunken fleire gonger. Kjempefine illustrasjoner og flott med tekst på baksida slik at ungen kan sjå på biletet medan vi synger. Gøyt med slike ting!

  SvarSlett
 9. Så lurt! Vi skal på bobil-tur i sommer og her i huset er det også to små som elsker å synge. Fås de kjøpt på bokhandler o.l. eller? Skal huske dette tipset ja.

  Utrolig koselig blogg du har, leste med nedover flere innlegg. Herlig bilder og herlige unger! :)

  Ha en knallfin helg! :)

  SvarSlett
 10. Lurt tips:) De er fine de kortene, har flere kjente som har de. Må kanskje gå til anskaffelse vi også...
  God påske!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails