lørdag 30. april 2011

Stille men håpefull

Har vært en stille uke på bloggen.. Å ha en fire-åring som ikke får lov til å gå ut pga pollenallergi, gjør noe med behovet i heimen for aktivisering og oppmerksomhet. Det er begrenset hvor lenge de vil tegne eller lese eller hjelpe til å rydde.. Så når guttene er lagt er jeg utslitt, og dataen har vært nedprioritert!


Han har heldigvis fått sterkere medisiner, (etter å ha kranglet med 4 farmasøyter på samme apotek om å få ut medisiner som allergi-spesialisten hadde foreskrevet) og til tross for at han første dagen kastet opp av de, håper vi dette er de riktige medisinene for han. I går fikk han være litt ute, og selvom han fortsatt ble syk etterpå, ble han mindre syk enn tidligere. Så det går forhåpentligvis riktig vei. Nå er vårt største ønske en regnskur, da skal vi DANSE i regnet!  ;)

10 kommentarer:

 1. Stakkars liten. Du må hilse masse fra tante, onkel, fetter og kusine til superfetterstorebror.

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Saa kjipt aa höre at han er saa plaget av allergi...
  Men jeg haaper virkelig at medisiner virker slik at dere kan vaere litt ute i finvaeret ogsaa.
  Reagerer han paa dette i utlandet ogsaa eller er det mot de typiske norske traerne/vekstene??

  KLEM!

  SvarSlett
 3. Uff jeg føler med dere. Jeg leste innlegget ditt tidligere i dag, mens jeg satt ute i hagen - og barna koste seg i sola. Fikk så vondt av stakkars gutten din, (og deg også ) - håper de nye medisinene hjelper fort.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 4. Huffda, stakkars dere.
  Håper de nye medisinene hjelper.
  Jeg mener han MÅ jo seriøst få hjelp!
  Er han for liten til pollen vaksinen?

  KLEM

  SvarSlett
 5. Trasig med så sterk allergi! Får tro det blir bedre snart.

  SvarSlett
 6. Huff, stakkars liten.Skjønner at det kan være kjekdelig å holde seg innendørs i dette flotte været. Unner dere en regnskur nå, og håper at medisinene virker. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 7. Han er en tapper liten krabat selv når han er syk, men heldigvis fortsatt blid og lett å glede. Lillebror gjør hva han kan med å glede og sjarmere storebror med spaden sin .... Vi gleder oss til pollensesongen er over og vi kan leke sammen i hagen

  SvarSlett
 8. Hei

  Fant deg via en kommentar hos Pia, og siden du har samme navnet som mamman min måtte jeg bare se hvem du var for en;-)

  Så leit at han må være inne, håper medisinene virker og hjelper. Skal ikke ønske dere en strålende helg, men heller håpe på litt skyer og regn:)

  Hanne

  SvarSlett
 9. Han er heldig som har en flott mamma å tilbringe tiden med inne og jeg skal danse regndans for dere!! Ja takk til litt vårregn i skogen.

  SvarSlett
 10. Stakkars lille! Her venter vi også på regn, sjølv om det kun er meg som er allergisk. Ei regnfull natt hadde passa bra!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails