tirsdag 24. mai 2011

2 års kontroll

Lillebror har vært på 2 års kontroll på helsestasjonen i dag. Skravlekoppen min imponerte helsesøster med pusslespill, lange setninger, og at han kunne tegne sirkler. Dessuten ligger han midt på vekt/høyde skalaen. Helt perfekt rett og slett! ♥ Og jeg er selvsagt verdens stolteste mamma, som med litt vemod stadig oppdager at lille godgutten min ikke er noen baby lengre.. Selv om han av og til krabber opp i fanget mitt med pipestemme for å leke baby. ;)


Etter kontrollen dro vi en tur til byen. Fikset litt ærender, delte en bolle og bare koste oss. Til høsten skal han jo begynne i barnehagen, så det gjelder å kose seg, og nyte øyeblikkene mens vi kan! :)

6 kommentarer:

 1. Så bra! Han er nok godt rustet for barnehagestart!

  Hilsen Pia

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du er stolt jeg!! Er jo ingenting i hele verden som betyr mer for oss enn akkurat disse små skattene vi har satt til verden ;)
  Vi har vært på sydenferie i to uker og kost oss glugg i hjel, nå er hverdagen her og det er jo godt og fint på sin måte. Jeg skal være hjemme lenge enda, og det er godt å tenke på, for disse ni månedene har jammen flydd avgårde.
  Ha en fin onsdag! Klem fra ELlen

  SvarSlett
 3. Ja de vokser så fort, ingen baby her heller.

  Nyt dagene!!

  SvarSlett
 4. Uff ja som de vokser. Og det er klart at han er perfekt! :)
  Har hatt litt problemer med å få legge inn kommentarer, men nå fikk jeg det til på et vis.

  Klem Vivian

  SvarSlett
 5. Koselig å nyte de små øyeblikkene i hverdagen!
  Svar til det du skrev på bloggen min: Jeg liker best 200 grams papir, selv om man skal ramme inn. Og så syns jeg at matt overflate blir veldig lekkert, men det kommer litt an på motiv også.

  SvarSlett
 6. Det var jo godt å lese at 2 års kotrollen gikk bra :) Så hyggelig at dere fikk en fin dag sammen også etterpå :)

  Ha en fin dag i dag ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails