søndag 3. mars 2013

Bildeprosjekt 365: 35 - 41

God kveld alle bloggedamer, og andre som titter innom bloggen ;) Her kommer en ny runde med bilder. Jeg er fortsatt litt bakpå med publiseringen.. men bildene kommer så fort jeg kan.

# 35 - Tristeste dagen
I dag hadde vi bisettelse for mamma. Det ble en uvirkelig og trist dag, men samtidig er det godt å være sammen og fint med mange varme klemmer. I kirken var det over 350 mennesker så de siste som kom måtte stå. En sterk opplevelse. Etter minnesamværet tok vi med noen av blomstene og lys fra bisettelsen bort på graven til min morfar.

# 36 - Hviledag
Etter en lang dag i går, var det fint med en dag til lek, kos og bygging av snøborg.

# 37 - Julekort
Et glimt av julekortene fra 2012, før de pakkes vekk. Det er koselig å ha de hengende i trappen, så vi kan se på de fine bildene hver gang vi løper opp/ned. Jeg venter alltid lenge med å ta de ned, men i dag pakkes de vekk.

# 38 - Stockholm
På vei til Junibacken. Strandvägen, kald og vakker.

# 39 - Skansen
Kaldt som "tusan", men så hadde vi alle dyrene på Skansen helt for oss selv. ;) Storebror fikk ri en liten tur, og han var overlykkelig resten av dagen.

# 40 - Livrustkammaren
Guttenes absolutte favorittmuseum i Stockholm. Inne på det kungeliga slottet er et museum fult av bla. riddere og hester i rustning. Det finnes også et lekerom der barn og voksne(!) kan kle seg ut som ridder, konge eller prinsesse. Tar du med barna dit, be om å få låne slottsmusens museumsguide. Det er et syskrin med "tilbehør" som gjør at barna blir en del av museumsturen og lærer masse - anbefales!!!

# 41 - Lunsj på FISK
En av våre must-do i Stockholm er å spise stekt strömming. (guttene fortrekker pannekaker) Mens vi venter på maten har mamma så klart tegnesaker i vesken ;)

2 kommentarer:

  1. Takk for at du lar oss ta del i dagene deres, gode som vonde, det har virkelig vært dager med store kontraster hos dere. Viktig å ta godt vare på hverandre når dagene ikke er så gode og det virker det som at dere er flinke til å gjøre.

    Varme tanker og gode klemmer til deg,
    Hanne:)

    SvarSlett
  2. Nå triller det noen tårer her. Lenge siden jeg har vært her hos deg, så jeg visste ikke at det gikk slik. Sender deg en virituell klem. Vi har akkurat fått den vonde beskjeden om at svigermor må gjennom cellegitkur før sommeren, og det er mange tanker jeg stopper før de får for stor plass... vi må bare bevare håp og positivitet, så får vi ta dagene som de kommer. Takk for at du deler.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails