tirsdag 19. mars 2013

Bildeprosjekt 365: 49 - 55

Mye har skjedd i år som har forsinket disse bildeinnleggene mine.. Alt med mamma, vinterferien, influensa og bursdagsfeiring. Men nå har jeg satt inn et høygir, så her kommer et bildeinnlegg og er jeg flink klarer jeg et til før helga. :)

Dette er bildene fra uke 8:

# 49 - Norgesglass
Sugerør og perler er fine ting når det blir mange hjemmedager med sykt barn. Godt det ikke skal så mye til for å gjøre stas på sjuklingen. 

# 50 - Skumring...
Ikke lenge til vi merker at det blir lysere nå. Jeg lengter!!

# 51 - Kjøkkenhjelp
Guttene elsker på hjelpe til på kjøkkenet, så da får de selvsagt lov til det. At fiskepuddingen blir servert i litt forskjellige størrelser på bitene er bare sjarmerende. ;)

# 52 - Mammas dag...
I dag ville mamma blitt 60 år. Trist og fin dag samme tid. Vi var alle hos pappa og spiste middag. Jeg hadde bakt Oreo-is-kake, og den ble suupergod. Når selskapet var ferdig tok vi på guttene pysj og ulldress, satte dem i bilen og kjørte til hytta i Trysil.

# 53 - HYTTA
Vi har vinterferie denne uken, så det var deilig å våkne på hytta i dag. Til lunsj grillet pølser på bål. Skikkelig vinterferieidyll.

# 54 - På ski (mobilbilde)
Lillebror er blitt en flink skigåer. Storebror og morfar forsvant avgårde i høyere tempo enn oss i baktroppen. Men det er koselig å være baktropp når lillebror klarer å gå hele turen selv.

# 55 - I farta...
Morfar forran og storebror rett bak. :) Siste dag i vinterferien. Strålende vær og veldig bra føre. Lillebror gikk hele turen i dag også, en vinterferie vi kommer til å huske! 

3 kommentarer:

 1. For et nydelig bilde av gutta som hjelper til på kjøkkenet:)
  Og for en vakker markering av dagen til mamman din<3

  Det er alltid like kjekt å se oppdateringene i bildeprosjektet ditt, og hver gang tenker jeg at dette skal jeg også bli flinkere på - hverdagsbilder med litt høyere kvalitet enn bare mobilbilder. Og så glemmer jeg det like fort! Jaja;)

  Nattaklem til deg, og fin fredag:)

  SvarSlett
 2. Fine bilder. Den oreokaka så fantastisk god ut.. Er så morsomt å få følge dere på denne måten. Det gledes til neste innlegg..

  SvarSlett
 3. Flotte bilder Inger-Lise ♥
  ..og tusen takk for gode ord ang svigerfar...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails