fredag 8. mars 2013

Bildeprosjekt 365: 42 - 48

I går kom vi hjem fra en ekstra vinterferie hos svigers i Genéve. Godt å komme bort litt og ekstra godt for guttene med litt besteforeldrekos. Bilder kommer. :)

Men her er bildene fra uke 7.

# 42 - P-dag
Planleggingsdag i barnehagen. Kosedag. Slappeavdag. Lekedag. 
Mamma-sorterer-lego-etter-farger-dag. ;)

# 43 - Home alone
Favorittblader og en liiiten bit favorittsjokolade når guttene er i seng.

# 44 - HokusPokus
Symaskinen og jeg tryller frem en tryllekappe til storebror. Det skal være karnevall i barehagen i morgen, og selvsagt blir siste småfiks gjort sent siste kvelden.. ;)

# 45 - Will you be my valentine?
Ikke store markeringen... Men et lite kort til kjæresten min ble det. 
Printet herfra

# 46 - BLÅTT
Nytt blått-nestenturkis-fat fra Bruka, kjøpt i Stockholm. Tror dette blir min favorittfarge i vår.

# 47 - Venterommet
Tur nummer 3 til legevakten på 4 dager... Storebror har fått en stafylokokk-infeksjon i beinet. I dag fikk han tredje typen antibiotika ettersom de første to ikke hadde noen effekt. Heldigvis fungerte den raskt, og vi jublet for at han slapp innleggelse. (Det har helt klart vært nok sykehustid for oss siste året!!!) Infeksjonen har trolig startet i eksemen hans, etter bading på hotellet i stockholm.. :(

#48 - Nytt & gammelt
Det er ikke så lett å være 6 år og måtte sitte i ro med beinet, så vi har funnet frem litt tidsfordriv. Til min store glede er mormor og de åtte ungene (orginal versjon) like stas som tegnefilm. Hihi.. husker du når "mormor" må haike hjem til gamlehjemmet. Jeg digger de episodene!

Håper du har en fin fredagskveld

5 kommentarer:

 1. Koselige bilder. Her var det legodag på torsdag.. Sjønt ikke så organisert som din..

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder! å så fint at du også sy!! Klem Alice

  SvarSlett
 3. Åh... HVOR er det utrolig fine og praktiske eskene du har ryddet Legoen oppi?????

  SvarSlett
  Svar
  1. Boksene er fra Ikea. Vet ikke om de selges lengre, for de er noen år gamle. De hørte til en garderobeskuff (tror det var sånn "trådskuff") for sortering, men husker ikke hva de heter. Har sjekket om det står noe navn/nummer på dem, men det gjør det dessverre ikke. :(
   Lykke til i jakten. :)

   Slett
 4. Så herlige hverdagsglimt Inger Lise, jeg kjenner at jeg må bli flinkere til å ta bilder av noe annet enn detaljer. For det er jammen fint å se tilbake på slike øyeblikk, både på godt og vondt:)
  Og nå kom jeg på at jeg har liggende flere lydbøker med Mormor og de åtte ungene, de fenget ikke da jeg kjøpte de men kanskje de fenger nå. Jeg liker de i alle fall veldig godt;)

  Varme tanker og gode klemmer til deg,
  Hanne:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails