lørdag 23. mars 2013

Bildeprosjekt 365: 56 - 62

Hello påskeferie! :)
Her stråler solen fra skyfri himmel og begrepet "påskevær" svarer til forventningene. Skal bli fint med noen rolige påskedager nå. Håper du har fine planer for påsken.

Her kommer bildene fra uke 9:

# 56 - Skygger (mobilbilde)
To korte og en lang skygge på vei hjem fra barnehagen. Det er så DEILIG med sola som stråler og varmer for tiden.

# 57 - Dagens middag: laksefilet med pinjekjerner og parmesan
Legg laksefilet på en stekeplate, ha på pinjekjerner og revet parmesan, stek i ovnen: 175C i 12-15 min. En favoritt her i huset!

# 58 - Medalje
Storebror hadde siste gang på skiskolen i dag. Han fikk medalje!!!

# 59 - Vinterfereie del 2
På vei til guttenes farmor og farfar i Genève. 
Det skal bli fint med en uke vinterferie borte fra vinteren i Oslo.

# 60 - White coffe Mocca
Starbucks er en favoritt, og vanlig mocca pleier å være min drikk. Men nå har jeg fått meg en ny yndlingskaffe, nemlig hvit mocca. Det vil si mocca med hvit sjokolade. 
Mmm :)

# 61 - På markedet i frankrike
Oliven i alle varianter. Guttenes favoritt er oliven marinert med basilikum, mens min favoritt er de med hvitløk. Nam!! Mannen i denne boden vakumpakker oliven så vi kan ta men noen hjem til Oslo - Lykke!

# 62 - Fontenen: "Jet d'Eau"
Fontenen ved båthavna i Genève er majestetisk der den spruter vannet 140 meter opp i luften. Den gule båten kan brukes som "buss" til andre siden av vannet, og går helt inntil fontenen.


2 kommentarer:

  1. Stilig skyggebilde! Og slik laks skal prøves. Stappa fryseren full med diverse i går så her skal ikke handles på hele påska... Right.. I allefall ble det noen akker med laksefilet så det der så ut som noe som kan falle i smak..

    HYggelig søndag til deg!

    SvarSlett
  2. Herlige øyeblikk:)
    Den laksen skal jeg også prøve, vi spiser mye laks men har aldri prøvd denne varianten - kombinasjonen hørtes fantastisk god ut!
    Jeg har vært på Starbucks en gang og da var det hvit mocca jeg også drakk. Farlig god men litt søt på slutten - skulle kanskje holdt meg til en enkel;)

    Håper dere får fine dager i uka som kommer,
    varm og god klem:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails