mandag 21. juni 2010

Bilferie

Det er enda en stund til vi reiser på sommerferie. Men når man skal kjøre nesten 2000 km sørover i Europa med to små barn, gjelder det å pakke smart. Derfor har jeg så smått begynt å pakke ned ting vi må huske som kameralader, reisescrable, badebleier og picnic teppe. Ikke akkurat ting vi bruker i det daglige, men som er viktige å ha med på tur.

Bilferie gir (dessverre??) helt andre muligheter til hva og hvor mye man kan pakke med seg på ferie, enn hvis vi skulle ut å fly. Et par flyturer med strenge restriksjoner på vekt har gjort oss ganske flinke til å pakke relativt(!) lett. Forhåpentligvis gir ikke bilens utrolig store bagasjerom meg noen gode last-minute pakkeideer.


Jeg drømmer om systematisk pakket bagasje, som er logisk plassert i bagasjerom og skiboks. Sånn at vi slipper å dra ut all bagasjen når vi trenger badetøy eller flere bleier.
Men det gjenstår å se..  ; )
Dersom noen har gode bilferie-pakketips så mottas de med takk!


Bildene i dag er lånt hos Getty Images.

2 kommentarer:

 1. Så spennende med bilferie da... dere er tøffe. Har jo aldri gjort noe slikt før, men det tipset jeg har må bli DV-spiller. Vi kjøpte en i USA nå, med to skjermer, perfekt for 2 barn :) og Emilie er ihvertfall en drøm å kjøre med frem og tilbake til hytta!! VI kom hjem igår, skal jo bygge terrasse denne uken og var en del og forberede før snekkerne kommer onsdag. Men det er godt å være hjemme også i slikt deilig vær.
  KLEM

  SvarSlett
 2. Pakk i bager sier jeg. Letter å stable og forme enn kofferter. Håndkler, sengetøy og slike ting i en og klær i andre. Alle sko i en bag. Husker vi pakket slik til bilferier da jeg var liten. Pappa stablet i bilen og det funket bra. Min kjære har kjøpt mange små pakke"poser/dingser" med glidelås som vi pakker undertøy, sokker, småklær i før vi tar det oppi bagene.

  Ellers så tror jeg nok DVD-spiller er lurt til barn i 2-3 års alderen og oppover. Vi plasserer bestefaren i baksetet med Linus denne sommeren!!

  Lykke til med pakking!! Klem!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails