søndag 20. juni 2010

Fysen på kake..

Da jeg våknet i dag var jeg uuuutrolig fysen på kake... Den 3 meter høye bryllupskaken som har svevet rundt i drømmene mine i hele natt er nok skyld i det.  ; )


Bildene er lånt fra svenske kongefamilien sin hjemmeside

Angående bryllupet sier jeg bare .. trippelsukk.. SÅ NYDELIG!! 
Jeg har aldri væt noen super fan av hverken brillene eller sveisen til prins Daniel, men etter DEN talen *dobbelt-og-trippel-sukk* så kan han ha hvilke briller han vil!! 
Og Victoria var så fantastisk vakker som bare en prinsesse kan være. Ble litt overrasket med en gang over hvor enkel kjolen hennes var, men jo mer jeg så på den desto mer perfekt synes jeg kjolen var til henne. Helt nydelig var hun!


Men det flotteste med hele bryllupet, vielsen og festen var den utrolige kjærligheten som strålte fra brudeparet. *ah.. sukk..* Sånn ekte kjærliget smitter rett i hjertet på meg.  ; )

♥ ♥ ♥

Nå sover lillebror (sånn går det når man våkner grytidlig og tar første duppen før kl.9, da trenger små helter en ny dup litt utpå ettermiddagen for å holde ut), mens storebror og min kjære kjører svigers til flyplassen. Så nå skal jeg sette meg ut i sola og nyte både stillhet og litt sol før noen våkner eller kommer tilbake.  ; )
Ha en fortsatt romantisk søndag!! 
Klem fra Inger-Lise

3 kommentarer:

 1. Ja det var et fint bryllup!
  Jeg er heller ikke fan av hverken hårsveis eller biller til Daniel, synes han ligner litt på Clack Kent (superman).. men det hele fikk litt perspektiv i går!

  SvarSlett
 2. Ja visst var de fina! Jag missade faktiskt själva vigseln OCH alla tal förutom kungens, men jag fick med mig kortegen og båtturen.

  Så dålig svensk jag är...hehe.. men ungarna hade en fin dag i ett stall med massa moro och tull.

  Kram!

  SvarSlett
 3. Jeg satt klistret forran tv hele lørdagen. Sendte familien i svømmebassenget og sa "bli lenge" hehe. Tårene trillet da hun kom inn i kirka, gjør det hver gang jeg ser bryllup... (man føler seg ganske dum når man sitter alene å "sutrer":)De var bare så nyyyydelig, og hun var bare sååå vakker att. Og DEN kjolen a gitt... sukk! Jeg elsker bryllup å håper det kommer mer kongelig ettervhert:))

  Vi har forrsten bryllupsdag selv i dag. Mimre mimre:))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails