tirsdag 8. juni 2010

Girls night..

Jeg og en venninne har vært en snartur i Abu Dhabi i kveld.
På jentetur sammen med disse damene!  ; )


Filmen var som mange før meg har sagt ikke noen oscar kandidat,
men et herlig avbrekk fra hverdagen med litt glamour, mote og drama.

Nå skal jeg stupe i seng, men først skal jeg pusse tennene veldig godt.
Alle spor av kinogodis må fjernes, for i morgen skal jeg til tannlegen.
Usj.. gruer meg...  


- god natt -

5 kommentarer:

 1. Jentekveld, Sex and The City OG kinogodis?! Mmmmmmm.... Terapi for sjelen!

  Lykke til hos tannlegen i morgen!

  Klem fra meg ;)

  SvarSlett
 2. Den vil jeg og se, dermed BASTA:) Venter til min svoger kan brenne den for meg! Er ikke det samme aa se disse ladyene snakke spansk skjönner du;)
  Saa deilige dager dere har i Oslo naa. Det unner jeg dere. Her er det ogsaa deilig og varmt og det ble strand paa oss i ettermiddag. Marcus badet og Adria hadde nok med aa leke i sanden, sitte naken og utforske sin kropps edlere deler. Gutter altsaa;)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 3. Ja jeg synes også filmen var herlig.
  Lykke til hos tannlegen. Snart er det min tur. Tortur....

  SvarSlett
 4. Hørtes koselig ut! Jeg skal ut en tur og møte et par venninner i kveld, og det er virkelig etterlengtet å være litt sosial. Kjenner at jeg har veldig godt av å komme ut litt nå som jeg er mye hjemme alene hver eneste dag. Blir litt rar i toppen av det og til slutt ;)
  Takk for middagstips til burdag, det hørtes veldig godt ut. Fint med litt inspirasjon til sånne dager.
  Det går fint med Ingvild i barnehagen, hun gråt når jeg gikk idag, men det roet seg visstnok etter nøyaktig 2 minutter. Hun har det fint der, men det er klart det er stor overgang med så mange nye voksne og barn. I tillegg er det jo storebarnsavdeling, og mange store gutter på 6 år, litt uvant å omgåes de ;)
  Jeg håper det går fint med barnehagebyttet deres også, som regel gjør det jo det. De er jo allerede vant til selve konseptet, så det er det å skape tillit og bli kjent med nye mennesker som antagelig er den største utfordringen nå. Lykke til når det er deres tur!

  SvarSlett
 5. Håper det gikk bra hos tannlegen idag... Jeg gleder meg sånn til å dra på den filmen neste uke, skal sammen med 6 andre jenter, og det blir tapas og champagne først :).
  Når det gjelder langtur så gikk det over all forventning bra. Det er en lang flytur og det er jo slitsomt uten barn også syns jeg da.. Men med litt overskudd på kontoen og en sekk med noen godsaker så går det meste. Vi var jo max heldige siden Emilie fortsatt går nede i en slik flyseng, tenker det er litt verre å ha de på fanget hele reisen... Men det er verdt det når man er fremme :). Tidssonen var egentlig aldri noe problem med Emilie, våknet jo litt den første natten, men ikke så ikke som fryktet :)... håper dere får det til. KLEM

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails