mandag 23. august 2010

KLAG om nødvendig

Jeg vet at mange har innkjøring i barnehage for sine søte små for tiden. Derfor har jeg vært forsiktig med å buse ut med hvordan vi følte oss nødt til å bytte barnehage. Heldigvis finnes det mange bra barnehager der ute.


Kanskje det er litt tabu å ikke være fornøyd med barnehagen til barna sine, for det er sjelden man hører om det. Men når jeg forteller folk om vårt problem hører jeg stadig om andre som også sliter eller mistrives. Derfor ble jeg veldig glad da det i siste Foreldre og Barn sto en artikkel om at det er lov å klage på barnehagen om man ikke er fornøyd eller får det man har krav på. En kommunal barnehage som ikke klarer å følge opp en matallergi er kritikkverdig, og i vårt tilfelle har de fått klar beskjed om det!
Heldigvis har jeg vært i permisjon dette året, og vi har brukt gamle barnehagen akkurat så mye (eller lite) som vi har ønsket. Når han nå fikk plass i barnehagen som hele tiden har vært førstevalget vårt, var valget om å bytte barnehage enkelt! Livet er rett og slett for kort til å godta noe som man mistrives med!


TUSEN takk for alle fine kommentarer om nye barnehagen. Storebror synes det var dårlig gjort at barnehagen er stengt i helgen, og i dag spratt han fornøyd avgårde. :)
Det lover bra for trivselen. Og allergien virker det som de har kontroll på!! Så som dere kan se, her er en happy storebror og en lykkelig mamma!! :)

3 kommentarer:

 1. Hvis man er misfornøyd eller ikke får det tilbudet man har blitt lovt, skal man selvfølgelig klage, ja, og noen ganger må man bare bytte barnehage (ikke at det alltid er så lett...)
  Så bra at han trives i den nye barnehagen!

  SvarSlett
 2. Ja, man må si ifra.
  Barnehage er dyrt og man skal ha det man betaler for!
  Jeg likte veldig godt denne setningen her:
  Livet er rett og slett for kort til å godta noe som man mistrives med!
  Nemlig! :)

  Godt at han trives i den nye barnehagen!
  Det har ALT å si!

  Klem

  SvarSlett
 3. Tror det er mange som ikke tør dette, og det er såååå bra at dere gjorde det og at storebror nå har det BRA i barnehagen... flinke foreldre dere :). Jeg måtte klage litt i barnehagen idag jeg, hentet E med to sår (panne og hake) i ansiktet i går, og hun som var der når jeg hentet ante ikke hva som hadde skjedd Jeg syns dette var litt ekkelt og vet at E sier høyt og tydelig ifra når hun får vondt, så nå har jeg bedt lederen høre med alle og finne ut hva som skjedde.... Så selvom det sikkert ikke er noe farlig syns jeg at de som jobber i barnehage skal få med seg slike uhell, hun er jo så liten... Ønsker deg en herlig uke.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails