onsdag 18. august 2010

Verdt et forsøk

Å kjøpe litt puslete stauder og andre buske-vekster på salg noe vi har god erfaring med. Disse nydelige hvite hortensia buskene kjøpte vi sent i september i fjor, og nå blomstrer de i all sin prakt i hagen vår!! 


Faktisk kjøpte vi de så sent på sesongen at vi fikk 70% på dem. Buskene var bare noen kvister med visne blader. Men damen på plantasjen sa at så lenge man kan grave i jorden kan man plante i den.


I høst har jeg lyst til å prøve noe nytt, kanskje en klaserose som kan spille neste års hovedrolle i steinbeddet? Utvalget blir selvfølgelig begrenset etter hvor lenge man tør vente. Men jeg har ikke noen spesiell type eller farge i tankene, og tar sjansen på å vente på et skikkelig kupp! ;)

  

4 kommentarer:

 1. Så flott da - dere har virkelig vært heldige, eller dyktige :) Lykke til med nye blomsterkupp. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 2. Nydelige!!!
  I dag har vi testet poseklips tipset ditt og det var virkelig genialt!
  ja takk til flere tips!

  SvarSlett
 3. Ja det er smart, det pleier jeg og å gjøre som regel går det jo bra! Men det er jo en liten risiko at man ikke får det man vil ha da...

  Så fin storebror her under. Vår Lilleman som er eldst vil også gjerne dele, men ikke Lillemor. MIN MIN MIN!! Ja ja...

  klem!

  SvarSlett
 4. Moro med den fine hortensiaen. Det er jo sånn at vi egentlig planter mest på sommeren, for det er jo da vi vil være ute i hagen. Jeg takker for tips og skal se om jeg også kan få tak i noen stauder til redusert pris nå i høst.

  Ha en fin torsdag kjære du! KLEM

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails