onsdag 23. september 2009

Genevè

Her er noen glimt fra turen vår til Genevé. Det er en utrolig grønn by, grønn som i at det er masse parker over alt. Storebror var happy for alle med lekeplass i, for det kan være utfordrende for en liten pjokk som er vant med aktiv barnehagelek og bare ha mamma, pappa og fem biler å leke med. (På bildet til venstre kan en skimte Genevés berømte fontene som spruter 140 m høyt)


Genevè ligger så godt som på grensen til Frankrike, så en dag kjørte vi til nærmeste franske by som heter Annecy. En fantastisk vakker by, faktisk var det enda flottere der enn bildene klarer å vise.


Utrolig nok klarte vi å tilbringe nesten en hel uke i Sveits, Mövenpickens hjemland uten å smake så mye som en liten bit Mövenpick-is!!! Vi fant faktisk ikke noe sted som solgte det! Helt utrolig om du spør meg! Men vi har spist annen is, og masse annen deilig mat og drikke. Og så har vi selvsagt vært på Starbucks, og storebror har med stor lykke fått smake sin første Starbucks mango-frappe.


Vel hjemme igjen, har vi allerede begynt å glede oss til neste ferie. Gran Canaria snart kommer vi! Men først skal vi ha litt hverdag og nyte den norske flotte høsten!

1 kommentar:

  1. Det ser ut som dere hadde det fint. Da er det bare for oss å glede oss til noen dager hos 'de gamle'. Helene og Eirik gleder seg vilt til å reise til mormor og morfar. Hils gutta!!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails