mandag 14. september 2009

Høstlyng og hageport

Høsten er en flott årstid, og jeg elsker den nydelige fargen på høstlyng. Jeg har faktisk kjøpt et helt brett med Ericaer. Noen fått plass i amplene vi kjøpte tidligere i sommer, benken under amplene er fra IKEA. Dessuten har markjordbærkrukken min fått besøk av en Erica ettersom den ikke hadde så mange egne blomster lenger!


Nå er porten på plass i hagen. Mon tro om en to-og-et-halvt åring føler at han blir sperret inne i hagen, eller om verden blir sperret ute... Uansett, enn så lenge er ikke noen lås festet på porten og han synes det er veldig stas å lukke opp og lukke att-att. Han får nyte det så lenge han kan, for i løpet av uken kommer nok låsen på. Da håper jeg at vi kan slippe han ut for å leke i hagen på egen hånd. Så får vi se hvor lang tid det tar før han 1. knekker koden på låsen eller 2. finner ut at han kan krype igjennom hekken...

2 kommentarer:

  1. Hehe, unger er lure saa du skal se at han knekker kodene fort!! I barnehagen til M hadde de nettopp slike laaser som de eksperimenterte med, saa her kan vel enhver 2-aaring aapne slike porter...!
    Saa fine Ericaene var:)

    SvarSlett
  2. Det tok Filippa to-tre uker å finne ut hvordan porten vår fungerte, i tillegg til at hun skjønte at hun kunne løpe rundt. Så jeg tror nok bare det er et spørsmål om tid før storebror knekker kodene - hi hi ;)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails