søndag 13. september 2009

Gratis fotobok

Jeg har lenge hatt lyst til å lage en fotobok, for jeg tenker at det er et godt alternativ til albumene mine som aldri blir helt sånn jeg ønsker, eller helt ferdig for den sakens skyld! Min lille fotobok-plan er å plukke ut de beste bildene igjennom året og lage ”her er ditt første leveår” osv. til hver gutt. Vi har jo haugevis av bilder på dataen som ingen andre enn oss ser, (det er både fordeler og ulemper med den digitale verden…) så det hadde vært veldig koselig å ha de beste bildene i en bok som man kan vise frem!

Men fordi prisen på fotobøker er litt for høy til å bare prøve seg frem har jeg ikke bestilt meg noen enda. Derfor jublet jeg inni meg når jeg oppdaget kampanjen på FUJIFILM sin svenske nettside, de gir nemlig en gratis fotobok til alle bloggere som legger ut en innlegg om fotoboken! Fotoboken til FUJIFILM ser riktig så profesjonell ut, samtidig som løsningen man lager boken i virker enkel å bruke. Fotoboken til FUJIFILM har dessuten fått flere utmerkelser for kvaliteten, så dette tilbudet passer meg utrolig bra! :-)

Bildene er lånt fra www.fujidirekt.se

Om du vil lese mer, eller prøve deg på en fotobok selv sjekk ut denne linken: www.fujidirekt.se/blogga

2 kommentarer:

 1. Takk for tips, dette skal sjekkes ut... og STORT GRATTIS til lillebror.... De vokser seg til disse småttisene våre :-)

  SvarSlett
 2. Gud saa bra og ikke minst VELDIG interessant:) Der kan vi jo ha julegaven til besteforeldrene i Norge:)
  Jeg lagde fotobok fra bryllupet vaart og det ble en STOR hit:)
  Takk for tipset, saa vanker det altsaa gratis fotobok paa deg!
  Og ikke minst grattis til 6mndingen din:) Her i huset har vi jo ogsaa én i dag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails