mandag 9. november 2009

Ferie og gode minner

Her kommer et lite glimt fra vår deilige ferie på Gran Canaria. Vi har vært to uker på et resort i Maspalomas, ikke langt fra det kanskje mer kjente Playa Del Ingles.
Vi har virkelig nyt ferien og med tre små barn å ta hensyn til både med tempo og i forhold til å holde dem ute av den sterkeste solen og varmen, så har vi hatt mange deilige og late dager. I korte trekk kan ferien beskrives sånn her: is, bading, slappe av, is, bading, bestemme hvor vi skal spise middag, is, bading, tur på stranden, is, bading, litt soling på de voksne mens barna sover, is, bading og så videre - bare avbrutt av masse kos og lek!


Begge guttene våre elsket å bade, så vi har plasket i bassenget både sent og tidlig. Og selvsagt har vi kost oss med masse deilig mat og drikke. Vi har spist en del middager ute, men for ikke å klusse til leggerutiner og leggetider alt for mye har vi også laget noen middager i leilighetene våre. Tapas er en sikker vinner, særlig når man får tak i så mange godsaker til en mye billigere penge enn hjemme.

Et rutinert øye vil kanskje legge merke til at dette tapas bordet også inkluderer grøt til de under 1 år. he he...

På det resortet der vi bodde kunne man booke forskjellige typer rom, og vi valgte det som het bungalow. Det var en liten leilighet med kjøkken, stue, bad, 1 soverom og en deilig veranda utenfor. 5 meter fra vår veranda var verandaen til de vi reiste sammen med, så vi kunne sitte utenfor den ene leiligheten mens ungene sov. Med babycall og full oversikt over vindu og dør så hadde vi mange veldig koselige kvelder på verandaen. Selv om vi hadde en fantastisk tur med bare oss til Syden da storebror var baby, var det veldig fint å reise sammen med andre voksne. :-)

På bildet øverst til venstre har jeg lillebror i Ergon (bæresele), og storebror har stappet en bamse (gamlesmurfen) oppi t-skjorten sin så han liksom har bæresele også. Han er så utrolig søt store gutten min, han hermer etter ALT vi gjør og etter stadig mer av det vi sier også så her gjelder det å passe seg! Men flinke gutten vår har vært utrolig flink på turen, når mye av tempo og aktivitetene ble styrt etter de to minste, så har han vært kjempe tålmodig (mesteparten av tiden i hvert fall, han er tross alt bare 2,5 år.) ;)

Når jeg sitter her å titter på alle bildene fra turen kan jeg nesten ikke tro at det bare er noen dager siden vi kom hjem. Vi har hatt en utrolig fin tur. Takk til L, B & A for mange gode minner! :-)

2 kommentarer:

 1. Ser og höres veldig deilig ut:)
  Det var en stund siden vi spiste is her naa, hösten har ankommet for fullt og leiligheten er kald paa morgenen... 16-17 grader inne er ikke akkurat drömmen for en frysepinne!
  Litt godt aa vaere hjemme igjen ogsaa eller lengter dere bare tilbake??!!
  KLEM!

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem. Det ser ut som dere har hatt det helt fantastisk... nå gleder jeg meg veldig til vår utflukt til varmen i desember.

  Hytta er i Sverige, ikke så langt fra Fjällbacka... vi er blitt veldig glad i stedet og ser frem mot mange minner der nede.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails