fredag 13. november 2009

Fredag den 13

I dag er det fredag den 13. (Noen som er overtroiske der ute?) Sist det var fredag den 13, var den dagen lillebror ble født! Tenk at det er blitt 8 mnd siden allerede. Nå sitter, spiser, kommuniserer og åler han seg rundt, og blir stadig tydligere med sin personlighet som vi elsker å bli kjent med. Den som merker mest til lillebror sin økende mobilitet er storebror, som nylig ba om å få lekebordet fra verandaen inn i lekekroken. Der får han nemlig ha alle biler og tog i fred fra en nysgjerrig og lekestjelende lillebror. Hi hi.. Han får nyte "lekefreden" oppe på bordet så lenge han kan. Ikke vet han at lillebror ganske snart rekker opp dit også.

Søte guttene våre som leker sammen da vi var på ferie.

Fredag den 13 er altså ikke noen ulykkesdag her i huset. Faktisk tok jeg lappen på fredag den 13 også, men det er en hel haug med år siden! ;)
Her har snøen lavet ned i dag, og det er helt hvitt ute. Med stearinlys og gullrekka er det fredagskos som gjelder nå!

2 kommentarer:

 1. Heisann! Ja, for meg er ogsaa fredag 13. en lykkedag ettersom Adrià ogsaa ble födt da:)
  Ja, tenkt, 8 mnd allerede! Her reiste nettopp Adrià seg opp helt selv i sofaen:)
  Det stemmer saa veldig hva du sier om at de vil ha lekene i fred naa for lillebrödrene sine...! A vil hele tiden vaere med paa leken, men Marcus er ikke alltid saa begeistret naar han gyver lös paa bilene hans;)
  Ha en straalende dag i dag!

  SvarSlett
 2. Ja, 13. er en fin dag! Kos deg med guttene. Plutselig leker de på rommet sitt med lukket dør eller sitter og chatter med venner. Ha en fin lørdag! Klemmer fra en som er alene i stua.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails