tirsdag 10. november 2009

Ferie tips

Sitter her og titter på litt bilder fra ferien, og tenkte jeg skulle dele et tips med de som skal reise på ferie med barn.
Dette er en ting vi pleier og gjøre når vi er på tur langt borte fra våre egne leker, vi oppsøker en lekebutikk ikke nødvendigvis for å kjøpe noe men for å leke! Vi reiste litt med mannen når han var på oppdrag i utlandet før lillebror ble født, og det var i de store lekebutikkene i Stockholm denne vanen oppsto.

De fleste lekebutikkene har noen leker som står fremme til testing, og for en liten gutt er et slik brio-bord som her helt genialt. Er man på ferie har de fleste tid til 20-30 min i lekebutikken, mens poden får teste ut fine leker. Er du ekstra heldig har de en stol der til deg også. ;)
Det er uten tvil best egnet for de som har barn som kan gå ut av en leketøysbutikk uten mas og bråk, eller om man faktisk har tenkt å kjøpe noe. Vi har en veldig snill gutt som vet at man ikke alltid kan få noe i butikken, selv ikke i lekebutikken. Men etter en sånn lekeøkt er han som regel så happy at han sjelden spør om å få noe!

2 kommentarer:

  1. Akkurat dette pleier vi og å gjøre, føles nesten som at man lurer de små barna... ;)

    SvarSlett
  2. Hahaha.. dette minte meg på hvordan det var å bo i sentrum! Vi bodde nemlig midt i bergen by hele første året til storebror her. De er det jo ikke så fantastisk mye å finne på med små barn, og spesielt ikke på regnværsdager. Da brukte vi å dra bort itl det største kjøpesenteret i byen, og bruke laaaang tid først i dyrebutikken, deretter i lekebutikken :) Genialt!

    Ett annet tips for deg er å stille deg i den legste køen når du er på butikken å handler (uten barn vel å merke!) - ta med deg ett dyrt interiørblad og lat som du skal kjøpe det. Bruk tiden i køen på å lese det, og når du kommer til kassen legger du det fra deg! økonomisk?

    Klem

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails