søndag 1. november 2009

Tenner

Det må være noe med vannet vi kjøper her nede, for her spruter det ut tenner. Ja, bare på de minste da! ;) Vi reiser sammen med noen venner og deres datter som er nesten 2 mnd eldre enn lillebror har fått to tenner her nede, (tann nummer 3 og 4 for henne). Og på fredag fikk lillebror sin første tann!!! Hurra for verdens søteste tann på verdens søteste lillebor. Den lille tungen hans går inn og ut av munnen hele tiden for å kjenne på hans nye “redskap”. Biff neste kanskje?? He he... Vi feiret tanna med å la han smake på is for første gang. Vi synes han fortsatt er for liten til å smake på hva som helst, så han ble helt i ekstase av å smake på litt avkjølende saftis! Ikke rart når det mest smakfulle på menyen er grøt!

Da den lille frøkna vi reiser sammen med fikk den første tanna her nede, fant vi en utrolig kul smekke. Men nå som lillebror er blitt en liten hai (kjennes i hvert sånn ut når han ammes...) så må vi nok ut å kjøpe lik smekke til han også!


Vi har ikke så mange feriedager igjen nå, så vi NYTER hver solstråle og koser oss i varmen. Her bades det flere ganger om dagen og det at vi må skrape bilen på gardermoen har vi bestemt oss for å ikke tenke på før vi står der. ;)

Got to go, solen kaller! ;)

1 kommentar:

  1. Jøss, kanskje tennene gror raskere i det varme været? ;-)

    Fortsatt fin ferie! :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails