torsdag 23. september 2010

SAND!

I dag har huset fått seg en skikkelig rundvask, og det lukter herlig rent.. Da har selvsagt storebror gravd tuneller til sølevann-elver, med hendene i sandkassen i barnehagen! Er det ikke typisk.. hehe..
Dette er forresten gutten som egentlig ikke liker å bli klissete (mat, sand, vann, hva som helst!) på fingrene. Tror nye barnehagen har fått frem en ny side i store gutten min! :)


Han hadde sand mellom fingrene, bak øret, nedover ryggen og utrolig nok mellom tærne!! Hvordan er egentlig sistnevnte mulig med støvler og fullt regnværs-outfit?!
Ja ja.. det var bare å slenge gutten i et nyskrubbet *sukk* badekar og la det stå til.  ;)

I morgen er det planleggingsdag i barnehagen, så vi har litt fredagsfølelse i heimen. Det at jeg skal jobbe i morgen og hele helgen, trenger jeg ikke tenke på før i morgen tidlig. ;)

10 kommentarer:

 1. Saa han har faatt ne ny interesse?! Til stooor glede for mor forstaar jeg;)
  Uansett, det er et godt tegn at de kommer hjem mökkete! Da har de lekt og kost seg og det er det viktigste.
  Ha en god ettermiddag gode du:)

  SvarSlett
 2. Ja fy f. Vi har også sand overalt... Verst er i håret syns jeg...

  :)

  SvarSlett
 3. Hihi, det er mulig med sand mellom tærne ja! Har også lurt på hvordan det egentlig går an, men det skjer stadig vekk ;)

  SvarSlett
 4. Så deilig med nyvasket hus. Sand er nok en vanlig uting i våre hjem med små barn. Her skjer det ofte at småjentene vrenger av seg buksene på badet med buksebretter fulle av sand i - herlig! Men, men de har nå ihvertfall lekt og kost seg, så da får det vel heller stå til :) Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 5. Det er rart det, hvordan barnehagen kan få frem andre sider hos
  våre håpefulle... Har opplevd at ungene ofte spiser mat der som de ikke vil ha hjemme f.eks...

  SvarSlett
 6. He he:-) Så hærlig!!!
  Og heldige du med nyvasket hus! Tror jeg må spraye litt grønnsåpevann i hjørnene i morgen, sånn at det i alle fall kan LUKTE nyvasket;-)

  Ha en strålende helg:-)

  SvarSlett
 7. Håper dere har kost dere inne i dag og at helgen blir bra selvom det må jobbes. Jeg stikker på SPA jeg, fikk surprise av min kjære, jippi.... Ikke for å gni inn at du skal jobbe altså :)

  SvarSlett
 8. Takk for alle fine kommetarer hos meg!!!! Jeg leser og setter pris på - også glemmer jeg meg litt bort i alle gjøremål, mht å svare og takke osv. Jeg nyter kvelden med 4 jenter+1 kjæreste (Emilie´s), mens mannen flyr etter ryper på fjellet :) Fin fredagskveld og jobbehelg til deg. ( Jobb imrg formiddag for meg også; et fotoprosjekt/skoleoppgave hvor jeg skal dokumentere i gitt antall bilder, en av mine beste venner som er alenepappa til tvillingjenter på 2 år.... spennende)

  SvarSlett
 9. Herlig bilde! Sand kommer til på de merkeligste steder! Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 10. Alltid
  deilig
  med
  nyvasket
  hus!
  :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails