onsdag 28. oktober 2009

Soooooool

Som sikkert noen har gjettet, skyldes bloggtørken at vi er i Syden. Skal ikke gni det inn, men ÅÅÅÅÅ så deilig det er med sol og sommer! :-)Vi er i Maspalomas, og nyter livet! Dette anbefalles for alle som har litt pappaperm de lurer på hva de skal bruke på! Jeg er jo fortsatt i mammaperm, og da bruker vi to av Mannens pappaperm-uker på denne turen. Vi gjorde samme da vi hadde mamma/pappaperm for storebror.Vi har ikke så bra nettlinje så flere bilder får komme etter hvert, men et lite livstegn for å takke for mange koselige hilsner måtte jeg bare snike meg til. Nå skal jeg finne resten av reisefølget som er på vei til svømmebassenget. De tre søte barna vi har med er virkelig badeengler, og det passer bra for vi trenger alle å kjøle oss ned når gradestokken passerer 30 grader! ;)


Håper alle holder ut enda litt mer bloggtørke, for ferien er ikke over enda. Men jeg lover å komme sterkere tilbake når vi kommer hjem! Varm klem til alle som titter innom!

2 kommentarer:

 1. Så koselig med livstegn fra de ferierende. Det så helt fantastisk deilig ut!!! Nå gleder jeg meg mer og mer til vår avreise. NYYYYYYYYT resten av ferien.

  SvarSlett
 2. Heisann! Der var du ja! KOm jo paa etterhvert at dere var paa ferie!
  Kooos dere masse og nyt varme herlige dager. Kan behöves naar höstmörket har satt inn hjemme.
  Ha det saa riktig bra!
  KLEM Heidi.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails