onsdag 7. oktober 2009

Basilusker

Her har vi fått besøk av noen basilusker, uten at vi helt vet hvor og når de ble med hjem. Uansett, dedde i nesa er vi alle fire! Lillebror som først ble syk ser ut til å være på bedringens vei, så da gleder vi andre oss som ligger 1 og 2 døgn etter han i sykdomsforløpet til å bli kvitt snørr og gørr også! Håper bare allemann alle blir friske til helgen, for da har vi masse planer!

Før jeg kryper under dyna må jeg bare vise frem lillebror på oppdagelsesferd. Han har begynt å åle seg litt frem, men mest bakover og oppdager stadig nye steder. I dag var det hylla under stuebordet han ryddet litt i. Selv om storebror bare er 2,5 år føles det som en evighet siden vi måtte rydde unna ting i babysonen. Men jeg skjønner at det er på tide å babysikre huset.


Bildet er tatt med mobilen. Rakk ikke å hente kamera, for i neste sekund var han på vei til nye eventyr! ;)

1 kommentar:

  1. Her er det bare å ta krabbetesten ser det ut som :-) Vi ble tipset om å krabbe rundt i leiligheten selv og fjerne det som dukket opp på vår ferd. Vi har bare ikke blitt enige om hvem som skal krabbe ennå. Men bør vel gjøres snart. Håper basiluskene forsvinner snart. Ha en fin torsdag.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails