mandag 19. oktober 2009

Tacopizza

Dette er altså en av mange tomatfrie pizza oppskriftene våre! Heldigvis likte besøket vårt den også! (tusen takk for super koselig besøk! :-) )

Pizzadeigen er valgfri. Kjøp en ferdigbunn, lag en 123-bunn eller bruk en oppskrift du liker. Her i huset er det som oftest Mannen som lager pizzabunnen, og mål og ingredienser varierer utfra hva vi har i skapet og hvor mange som kommer.

Fyllet:
Karbonadedeig
tacokrydder
creme fresh
revet ost
mais

Stek karbonadedeigen og bland i taco-krydder (som om du lager vanlig taco). Ha i en ønsket mengde creme fresh (opp til en halvboks bruker vi på en stor langpanne pizza). Ettersom det ikke er noe saus under fyllet er det viktig at fyllet er litt fuktig. Ha fyllet på pizzabunnen. Strø på mais og revet ost (maisen er selvsagt valgfri og kan like gjerne serveres ved siden av).

Tilbehør:
Salat
Agurk
Paprika
Rømme
Jalapenos
...annet taco stæsj

Ved siden av pizzaen serverer vi ferdig mikset salat. Det som er genialt med denne pizzaen er at barn liker den like godt som de liker taco, og vi voksne kan kose oss med masse salat og annet vanlig tacotilbehør på toppen! Som nevøen vår sa da han skjønte hva som var på menyen i dag: taco og pizza er to av de beste tingene jeg vet, å få begge to i samme middag er veldig kult!

He he.. kunne ikke sagt det bedre selv! Enjoy! :-)

1 kommentar:

  1. Det er jo topp 2 listen vår på fredager bakt i 1 jo :-) Hørtes veldig godt ut....

    Håper du våknet frisk og rask idag, tenk at dere reiser om kun kort tid. Jeg er ikke såååå misunnelig iom at vi skal til varmen om ikke så lenge uansett.. Håper dere får en fantastisk flott tur og at været er på deres side, bør vel være fin temperatur der nå...

    KLEM

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails