tirsdag 13. oktober 2009

Et regnestykke

Det er en stund til vi pakker kofferten og reiser til sol og sommer. Men jeg har likevel begynt å skrive litt pakkelister. Jeg elsker å lage lister! He he.. ;) En av de tingene vi pakker med oss er bleier. Vi pleier å drasse med oss bleier ettersom Norge er at av de billigste landene i Europa på bleier. (Tro det eller ei!) Og når vi grovt regnet skal ha 4 bleier per gutt i 15 dager (120 bleier!!!) så er det verd det å bære de med seg for å spare masse penger! Da vi var på Tenerife da storebror var baby kostet 28 bleier over 100 kr, mens vi her betaler under 80 kr for 64 bleier. Det er utrolig stor forskjell, og grunnen er at vi i Norge har så bra konkurransekrig på bleier at det presser prisene nedover. Heldigvis for det! :-)

Et tips til andre som skal ut å fly med mye bleier er å sende en pakke eller to med vogna. Den går jo som spesialbagasje, og blir ikke veid! ;)

Hit er det vi skal. Bildet er lånt fra Star Tour sine sider.

Note to self: husk å kjøpe badebleier også!! ;)

1 kommentar:

  1. Ja norske bleier er tom billigere enn svenske! Vi tok også med oss sinnsykt mange bleier til en tre-ukers ferie i Egypt i fjor høst. Alikevel tok de slutt og det gikk ikke å finne noen uparfymerte eller i riktig størrelse. Man må huske å ta med grøt og barnemat også hvis det ikke finnes på ferieorten. :) Men så deilig med ferie!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails