fredag 16. oktober 2009

Fredag, høst og is

Oj, som tiden flyr... Det er ikke mange innlegg siden jeg skrev "endelig fredag", og jammen meg er det ikke en ny fredag er allerede. Men helg liker vi veldig godt, og denne helgen skal vi kose oss og ordne litt små-fiks ellers har vi ingen planer.
Jo, forresten vi har en date med Postmann Pat på Barn og Baby messen på søndag, det blir nok bra! :-)
Høsten har virkelig satt inn, og selv om det er strålende flott i sola er det skikkelig kaldt i skyggen. Så i går måtte jeg finne frem utedressen til storebror. Har virkelig krysset fingrene for at Reima-dressen fra i vinter skulle passe fortsatt også, og den passet perfekt! Så da trenger vi forhåpentligvis ikke kjøpe ny dress før etter jul. Men den unge mannen vokser i rykk og napp når det måtte passe han, så vi får nå se! ;)
I løpet av helgen skal jeg se igjennom litt av klærne fra storebrors første vinter og se hva som passer til lillebror. Men selv om det bare skiller 5 uker fra når på året de er født er det forskjell på både tykken og langen på guttene, så jeg er ikke sikker på hva som passer.

Men først er det gullrekka og litt fredagskos!

Legg merke til at vi her i huset har en is-skål med og en uten sjokoladesaus. Det er kanskje ikke noe sjokk at den med er min...
*hi hi...*

Og forresten, se så utrolig fine dessertskåler jeg har arvet fra farmoren min! Gleder meg til å pynte opp et lekkert bord med dem! Enn så lenge er de perfekt til is med bær og sjokoladesaus! ;)

God helg til deg!

2 kommentarer:

 1. Så koselig blogg!! Ikke vært her før:)

  Jeg studerer ved UiS - og storkoser meg med studiene. Enn du? Må være herlig å kunne studere hjemmefra også da... Det er noen dager DET hadde frista å bare labba opp i stua(!)

  Ha ei flott helg - uten så altfor mye pensum(!)

  Cecilie

  SvarSlett
 2. Saa godt det saa ut! Hmm, jeg hadde gaatt for den MED sjokoladesaus ogsaa! Lurer paa hvorfor kvinner er saa hekta paa sjokolade?!
  Ha en straalende helg i höstvaeret. Her har jo hösten ogsaa satt inn ja... Skikkelig kaldt i gulvet inne. Kos dere paa messsen, der skulle jeg gjerne ha vaert!
  KLEM fra et höstlig Spania...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails