tirsdag 18. august 2009

Navnelapper

Nå (i stillheten av storebror som er i barnehagen og lillebror som sover rekordlenge til å være han) så har jeg endelig fått bestilt navnelapper til å merke barnehageklær og matbokser ect. Jeg har vært så i tvil om hva som burde stå på lappene og hvor de beste kan bestilles fra, så jeg har utsatt det til jeg fikk snakket med noen andre mammaer i barnehagen! Men nå er de altså bestilt (fra navnelapper.no), så det er bare å finne frem strykebrettet for så fort de kommer er det bare å stryke i vei! :-)
På navnelappen ble det selvfølgelig et lite tog, for det er tog som er det kuleste av alt for tiden!


Må forresten bare tipse om at det er 40% på alle barnevarer på Kid for tiden, det er nesten halv pris det! Så løp og kjøp! Jeg var der i går, men må en ny tur i løpet av uken, har kommet på noen flere gaver jeg kan ordne. Jeg har nemlig begynt med julegavene allerede! ;)

2 kommentarer:

  1. Jeg har også hørt at de fra den siden skal være veldig bra... men det er visst litt av en jobb å få alle klærne merket, lykke til :-) Og takk for KID-tips, jeg får se om de fortsatt har noe igjen når jeg er tilbake på (shopping)bena :-)

    SvarSlett
  2. Takk for tips.
    Jeg har prøvd ulike navnelapper. Jeg liker best de strykelappene fra http://www.labelman.no/ . De er laget i stoff og sitter som støpt på klær.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails