onsdag 12. august 2009

Opptatt!

Her i huset er vi så opptatt med barnehageinnkjøringen for tiden at bloggingen har blitt nedprioritert... Men jeg lover å komme sterkere tilbake senere. 
Inntil videre kan jeg fortelle at innkjøringen går bra så langt. Vi tar tilvenningen i barnehagen ganske rolig, ettersom Mannen har fri hele uka og jeg er i mammapermisjon så MÅ vi liksom ikke få til at han spiser, sover og leker der med en gang. Sånn sett er vi privilegerte for vi har tid til å gjøre dette i et tempo som passer han og oss! :-)

2 kommentarer:

  1. Det er spennende med barnehage og litt ekstra for foreldrene. Marcus begynte i barnehage för han var ett aar og kunne ikke gaa engang da han startet. Det var spennende men etter noen dager med innkjöring gikk det bra. Saaklart kom det taarer baade da vi gikk fra han og da vi kom for aa hente han. Men slik er jo normalt og jeg vet at barnehagen er det beste som kunne hendt han. Han har stortrivdes og faatt venner der. Naa er det skole som venter for hans del, men först 1 mnd til med ferie. Skolen starter nemlig ikke för 14 sept her...
    Laaaang ferie med andre ord!
    Ha det supert og lykke til videre med innkjöringen:)

    SvarSlett
  2. Så flott å høre at barnehageinnkjøringen går bra :-) Og at kiroprakor har gitt resultater for dere også. Fortsatt god uke. Klem fra oss.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails