lørdag 26. desember 2009

Født med ski på beina

Storebror har i over en måned sagt at han ønsker seg ski til jul, og heldige gutten min fikk ski av to onkler og en tante. Når snøen endelig sluttet å føyke rundt huset i dag var vi ute å testet skiene for første gang, og man skulle nesten tro han var født med ski på beina. Jeg kan forøvrig skrive under på at han IKKE hadde ski på bena da han ble født... Men han var virkelig et naturtalent til førstegangs-skigåer å være. Han var superfornøyd og vi var kjempe stolte!


Både Mannen og storebror fikk nye ski til jul.

Det er enorme mengder med snø som har lavet ned her de siste dagene. Vi måtte bokstavelig talt grave oss ut av huset i dag. Faktisk var det så mye snø at det la seg oppover langs utsiden av vinduet. Legg også merke til rekkverket på verandaen som du ser utenfor vinduet, der balanserer det utrolig nok en 50 cm høy kant med snø. Det er utrolig vakkert med all snøen, men etter å ha gravd frem inngangspartiet og garasjen et par ganger de siste dagene er vi egentlig fornøyd med den snøen som er kommet for denne gang.Nå skal min kjære og jeg kose oss med film og litt julegodis.
Nyt romjulsdagene og ta godt vare på de du er glad i, det er jo nettopp det julen handler om! ;)

*klem*

2 kommentarer:

  1. Moro med ski! Vi gikk til Boggstad i går. Gleder meg til vi kan gå dit alle sammen :-)

    SvarSlett
  2. Så moro med skitur da- må si jeg gleder meg til den tiden kommer med Emilie. Vi fikk akebrett i julegave til henne, med sele, så det håper vi å få teste ut. Men nå er det som du skjønner hus for alle penga. Vi må overlevere der vi bor nå 1.februar, så vi bør begynne å flytte inn om 2-3 uker.

    Ble forresten den mørke fargen og Easy Clean malingen, resultatet er så langt veldig bra. Bilde kommer senere.

    Fortsatt god romjul. KLEM

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails