torsdag 10. desember 2009

FERDIG!!! :-)

Endelig er jeg ferdig med eksamen. Ja, faktisk var jeg ferdig natt til i går, men i går dro vi alle mann på en liten harrytur til Nordbyn og koste oss på den siste fridagen til pappa. Han tok fri den dagen eksamen skulle sendes inn også, for av erfaring fra tidligere eksamener blir det litt lite søvn på meg siste natten... ;)
Ja, og lite søvn ble det. Oppgaven var egentlig ferdig i 23-tiden, men jeg ville bare lese igjennom den en siste gang, for å være sikker på at alle last-minute-changes var limt inn i riktig dokument. Og da jeg i 3 tiden skulle sende inn, fant jeg ikke oppgaven noe sted på macen... PANIKK!!! Mannen min ble dratt ut av seng, og heldigvis er jeg gift med min helt egne data geni som fant den etter litt leting! Phu... Da jeg endelig kom meg i seng våknet selvsagt lillebror og han klarte å vekke storebror, det ble ikke mye søvn den natta...
Ja ja, nå er uansett oppgaven sendt inn og jeg kan titte litt fremover. Hele høsten har vært delt inn i tre på kalenderen min, først syden, så eksamen og nå.. JUL!! Vet du at det bare er TO uker igjen til julaften i dag??? Har igjen en del jeg hadde planlagt å gjøre innen den tid, men vi får se hva vi rekker. Øverst på to-do-listen er:
1. Finne frem julepynten og se hva vi har som kan brukes i år
2. Etter en uke "ubemannet" er vaskerommet totalt ufremkommelig, så jeg antar at jeg kommer til å tilbringe kvelden der med å grave frem vaskemaskinen.
3. Ta en skikkelig lang og god runde i blogglandia. Har vært innom noen få av de faste bloggene siste uken, men jeg har mange uleste innlegg og andre blogger som må besøkes!

Håper alle er i rute med sine juleforberedelser. I morgen skal vi på Lucia i barnehagen. Det skal bli så utrolig gøy!! :-)

Forresten, takk for alle lykkeønskninger med eksamen, de har helt klart fungert. :-)
Stor klem fra meg

5 kommentarer:

 1. Da får jeg gratulere med levert oppgave! Så deilig!

  Emma

  SvarSlett
 2. Gratulerer med endelig ferdig eksamen, og klart for julen! :-) Håper du får stresset ned og koset deg masse! Det skal jeg.. :-)

  klem

  SvarSlett
 3. Joo hoo!!! Det er så herlig å være ferdig med eksamen! GRATULERER!

  Jeg ble også ferdig i dag - og neimen ikkje feil:)

  Ha ei god helg - og førjulstid. -C

  SvarSlett
 4. Grattis med vel overstått! Utrolig hvordan det alltid blir noe kluss i siste liten, men det ordner seg som regel alltid!

  Ha en nydelig førjulstid og kos deg sammen med familien din - det skal jeg :)

  //Christine

  SvarSlett
 5. Hei hei! Grattis med ferdig eksamen:) Jeg også!!! :) Så koselig du vil være med i kalenderen min:) Serviettene er kjøpt på Dorothea Vinterbro;) Klem til deg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails