mandag 14. desember 2009

Ny uke

Etter eksamen har jeg endelig fått tid til julefiksing og julepyning og førjulskos! Så nå spiller julemusikken på anlegget og jeg nyter minstens formiddagsdupp med te og pepperkaker! Mmmm.. :-)
I helgen bakte vi pepperkaker i lange baner sammen noen venner. Her finnes nå pepperkake tog, bamser, elger, fly, sommerfugler, hjerter, engler, celloer, og selvsagt pepperkakemenn, damer og noen hus. På impuls under pepperkakebakingen tegnet vi husene på fri hånd. Vi har ikke satt de sammen enda, så vi vet ikke om delene passer sammen en gang. Men hvis ikke de passer sammen blir det pepperkakevegger på fatet til jul! Thi-hi.. Planen er å sette sammen og pynte hus og figurer en dag i løpet av uken sammen med våre med-pepperkakebakere, det skal bli veldig gøy.

I dag er det helt hvitt ute igjen, og jeg ser at VG skriver at det kanskje blir hvit jul i Oslo. Det er jo litt ekstra kos om det blir hvit jul.
Nå skal jeg benytte meg av husfreden (mann er på jobb, storebror i barnehagen og minsten sover) til litt julegaveinnpakking. De to eldste av overnevnte er over middels nysgjerrige så deres pakker må pakkes inn når de er langt unna! ;)

3 kommentarer:

 1. Førjulstiden er nydelig! Krysser fingrene for en veldig hvit jul! Kos deg med julegaveinnpakkingen :)
  //Christine

  SvarSlett
 2. Ja jeg bakte huset mitt for noen dager siden, men har fortsatt ikke rukket å sette det opp... sukk...

  :)
  Emma

  SvarSlett
 3. Haha, saa artig med pepperkakevegger paa fatet, hihi! Haaper dere faar satt de sammen til et hus til slutt:) Uansett kommer de til aa smake perfekt!
  Saa mange fine former du hadde da?!
  Jeg fikk laane mange former av en venninne her saa det ble ikke bare de tradisjonelle mennene, damene og grisene!
  Ha en riktig fin dag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails