mandag 28. desember 2009

Juleglimt

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av julen vår så langt.
Heldigvis kom nissen innom våre snille barn på julaften, til glede for barn og voksne. Storebror var mest opptatt av hva nissen hadde i sekken, mens lillebror var noget skeptisk til nissefar som mistekelig nok lignet og hørtes ut som onkel.


Må forresten fortelle hva min kjære og jeg klarte å innbille storebror på julaften formiddag.. He he.. han ville absolutt ikke klippe neglene (det går stort sett greit annen hver gang for tiden. hurra for at 2års trassen ikke sitter så veldig dypt) Men vi insisterte på at neglene måtte klippes på julaften, for man vet jo aldri hva nisse sjekker før han deler ut gaver. Så da nissefar kom sto storebror klar med håndflatene fremme for å vise frem nyklipte negler. Hi hi...


Snøen har gjort Oslo om til Winter Wonderland, og det er så vakkert at vi nesten tror vi vandrer rundt i postkortbilder rett utenfor stuedøra. Veldig kjekt for meg som fikk nytt kamera av min kjære til jul, så har jeg mange nydelige motiv å ta bilde av! :-)Med årets julekort fra oss, ønsker jeg alle en fortsatt god jul!

2 kommentarer:

 1. Det var noe kjent med det treet, ja ;-) Takk for hyggelig selskap i dag. KleM

  SvarSlett
 2. Så kjekt det ser ut som dere har og har hatt det. Og ja, det er nydelig med snøen:)
  Ser storebror er ute på ski! Man skal tidlig krøkes ja. Vi har bare vært ute med akebrettet vi da!
  Hvilket kamera har du fått? Hvilken luksusgave!
  Ha en fortsatt fin dag.
  Heidi.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails