tirsdag 5. januar 2010

Hverdag og fest

I dag noterer vi - 14,7 grader utenfor her. Hutte-meg-tu, sier jeg bare! Med to smågutter som snørrer og klager på vonde halser og ører så blir det nok en innedag her. Småforkjølelser på alle mann har gitt oss en rolig start på året. Men i dag har min kjære dratt av gårde på jobb så jeg aner et snev av hverdag igjen.
Og ikke før hverdagen innhenter oss gjør vi oss klare igjen til fest. I dag har min mormor bursdag. Åmo (oldemor) som storebror kaller henne blir 80 år i dag og vi skal feire henne med fest og kaker. Så i dag har jeg laget blåbær-ostekake. Om noen trenger en veldig god oppskrift på ostekake så rop ut! ;)


Sånn så kaken ut sist jeg laget den! Det er ikke kaken som er liten, men blåbærene som er kjempe store. ;)

Nå skal jeg hoppe i dusjen så vi er klare til Mannen kommer å henter oss. Før jeg logger av må jeg bare vise frem de fine putene jeg har bestilt på nettet i dag. Disse juleputene skal pynte opp sofaen vår neste år, og fordi etternavnet vårt begynner med en R så passet de liksom ekstra bra syntes jeg! :-)

Håper alle har en bra start på det nye året. Kjenner jeg fortsatt henger litt igjen i juleferiemodus, håper å snart være tilbake i vanlig bloggmodus. ;)

2 kommentarer:

  1. Hei! Kommer gjerne og smaker på den kaken der! Klemmer fra England.

    SvarSlett
  2. Jeg roper ut! Jeg vil ha oppskrift!

    :)
    Emma

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails