onsdag 20. januar 2010

Kveldsgrøt

Her inntas kveldsgrøten til lillebror. Han elsker å se bilde av seg selv, så vi lurer inn de siste skjeene med grøt mens vi leker med kamera på dataen!
*SMIIIIL*

Storebror var så sliten etter barnehagen at han sovnet på fanget mitt, i en pause fra Brio-leking med tante og onkel. Da storebror var ca 2,5 år, sluttet han å sove fast på formiddagen. Noen dager med mye aktivitet sover han likevel fortsatt, og særlig i barnehagen har han til nå pleid å ta sin vanlige 2 timers (!) dupp. (Han er faktisk omtrent umulig å vekke før han er ferdig sovet, så vi har lært oss å la han sove ferdig.) Men nå har han nesten sluttet å sove på dagen i barnehagen også, og de dagene får vi hjem en totalt utslitt gutt. Uten soving på dagen kan han være i ganske slitsomt og bøllete humør, så derfor var det ekstra fint for både store og små å få koselig lekebesøk på en helt vanlig onsdag!
Takk for besøket, vi lager gjerne fiskeboller til dere igjen! :-)
Det er ikke lenge til storebror skal bytte fra småbarnsavdelingen til en avdeling for større barn i barnehagen, så det er jo sikkert greit at han ikke er avhengig av å sove hver dag. (Det er bare en uke til han blir 3 år!! Phu.. hvor har all den tiden blitt av??) Men det hadde vært fint om han kunne kuttet ut denne sovingen litt gradvis. Problemet er at han underholder og forstyrrer de andre barna når de skal sove (samme showet holdt visst hans far i barnehagen da han var 3 år også). Derfor sender tantene han ut for å leke med de eldre barna, og uten noe som helst pause i løpet av dagen så blir han jo helt utslitt. Vi må snakke med de i barnehagen igjen i morgen, og be de la han hvile litt.
Nå skal vi planlegge litt bursdagsfeiring. Med 2 besteforeldre bosatt i utlandet, 2 besteforeldre på jobbtur/ferie i Australia, oldeforeldre, tanter, onkler og søskenbarn så må vi feire i flere runder. For ikke å glemme barnebursdagen og feiring i barnehagen. Tror kanskje jeg må skrive noen lister for å holde orden på alt og alle. Jeg elsker å lage lister, så det skal jeg kose meg med! :-)
Håper du også har en bra kveld. Ser det er stadig nye som titter innom her, legg gjerne igjen en hilsen så jeg vet hvem du er og kan besøke deg tilbake! (Du trenger forresten ikke ha blogg for å legge igjen kommentar.)
Klem fra meg til deg!

2 kommentarer:

  1. Ah stilige bilder..Bursdagsfeiring er stas.. Gleder meg til mars og bursdag her:)
    Ønsker deg en fortsatt fin kveld!Klemmer:)

    SvarSlett
  2. God morgen! Kjenner godt igjen det med soving på dagtid. Her er jo frøkna 2 1/2 år, men vi har begynt med at de vekker henne etter en halvtimes lur i barnehagen. Hun våkner supertidlig på morgningen om hun får sove lenge på dagen, men likevel, vi merker hun er utslitt og veldig trøtt på ettermiddagene...
    For en halvtime siden skulle vi gå til barnehagen, men gjett hvem jeg finner SOVENDE i saccosekken sin? Haha, ikke så rart når hun helst vil stå opp 05.30... Dagens første hvil før kl 9 ;) Bør vel snart vekke henne kanskje. Ha en strålende deilig dag!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails