fredag 1. januar 2010

GODT NYTT ÅR!

Vi sier velkommen til et nytt år. Tjue-ti eller to-tusen-og-ti, hva sier du? Her er vi ikke helt enige om hva det heter, tror jeg foretrekker to-tusen-og-ti, men det er vel en vanesak. ;)

I går hadde vi koselig selskap hos oss, med totalt 10 personer med stort og smått. (3 av dem var under 1 år!)
Når gjestene kom, møttes vi ute for å sende opp litt raketter. Sånn at de minste barna fikk glede av det også. Storebror derimot han holdt ut helt til midnatt og synes det var gøy men noe merkelig med alle rakettene.

Her er vi ute å tenner fakler og ser på fyrverkeri tidlig på kvelden. Storebror med ny lue i anledningen kuldebølgen vi har hatt.

Når de minste barna var lagt serverte vi asparges med parmaskinke som forrett, kalkunfilet med smørstekte poteter til hovedrett, et ostefat som pausemat og crème brulee til dessert! Vi fikk nemlig crème brulee brenner til jul så den måtte så klart testes! :-)Storebror følger spent med mens Mannen fyrer opp crème brulee brenneren. Det ble KNALL godt, så det kommer vi til å lage snart igjen!

Da det nærmet seg midnatt var storebror veldig spent på the-big-finale, og han pendlet til og fra vinduet hele tiden. Lykken var stor hver gang han fikk se raketter, og ekstra kos var det å sitte på fanget til en "onkel" å nyte fyrverkerishowet.
Vi bor sånn at vi har utsikt over store deler av Oslo og for en fantastisk opplevelse det var med fyrverkeriet. Vi flyttet hit i januar og har bare forestilt oss at det skulle være bra, men at det kunne være SÅ bra hadde vi ikke drømt om. Nesten helt klart og alle de flotte rakettene som vi kunne nyte inne fra spisestuen igjennom verandavinduene, det var kjempe koselig så det blir nok en tradisjon med nyttårsfeiring hos oss! :-)

Håper alle har hatt gode nyttårsferinger og at starten på det nye året har vært bra. Her har vi bare slappet av og kost oss med mine foreldre på lunsjbesøk.

Kjære alle søte blogglesere, jeg ønsker dere alle riktig godt nytt år!KLEM fra meg

2 kommentarer:

 1. Heisann Inger-Lise:)
  Riktig godt nyttaar til deg og dine ogsaa! Det hörtes jammen ut som dere hadde en super feiring, baade store og smaa!
  Koselig med raketter for de smaa, og spesielt naar det foregaar i helt sikre former tidligere paa kvelden. Men tenker det var kaldt? Hörte rykter om at det skulle bli svinkaldt? Da var det kanskje helt rett av oss aa sette snuten sörover igjen, hehe! Kom nemlig tilbake til Sydentemperaturer jo! Det var bare aa kaste jakken! Men naa er det litt mer vinterlig igjen.
  Det har vaert kjempekos aa bli kjent med deg ogsaa gjennom bloggingen! Artig aa lese om andre som er i veldig lik situasjon med barn! Og tenker at dersom vi hadde flyttet til Oslo en gang kanskje hadde möttes med vaare sjarmtroll som jo er i veldig samme alder:) Hadde vaert kjekt altsaa.

  Opplever du noen forandring paa minsten din i disse dager?
  A er blitt veeeldig mammadalt og skriker saa fort jeg reiser meg fra hans side... Det er litt slitsomt spesielt siden vi har vaert saa utrolig godt vant med hans lette lynne...!
  Men det er jo perioder de gaar gjennom. Det er tannfrembrudd paa gang ogsaa, og det gjör vel sitt!
  Ha en fortsatt straalende dag:)
  KLEM!

  SvarSlett
 2. Godt nyttår Inger-Lise.
  Ser ut som dere hadde en meget vellykket nyttårsfeiring hos dere. Og den maten hørtes og så veldig god ut. Håper dere vil kose dere videre i huset i 2010 :-) Gleder meg til å følge dere videre. KLEM

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails