fredag 12. februar 2010

3 fredags tips

Tenkte jeg skulle dele tre små hverdagstips med dere. Hva kan vel være bedre enn å gå helgen i møte med noen gode tips som kan spare deg penger, tid og klesvask.. he he.. Here we go:

1. Visste du at Prix har 40 % på all barnemat for tiden??? Ja, det er helt sant og utrolig vanvittig at du kan spare 30(!) kr på å kjøpe grøt på Prix isteden for Ultra. På Prix der vi handler visste de ikke hvor lenge tilbudet skal vare, med det varer enda en stund! Så løp å kjøp!!

2. Har du langt merke til Ella-produktene i barnemathyllene? Jeg har sett de, syntes de var for dyre og ikke kjøpt de. Før jeg fikk en varm anbefaling av en mamma i barselgruppen. De er faktisk helt geniale!!! Lillebror klarer nemlig å spise (man drikker rett ut av tuten) en hel sånn pure alene uten å søle en dråpe!! Så om vi er i bilen eller i vognen på vei noe sted, og det er tid for mat så kan han kose seg med et lite mellom måltid helt på egen hånd, og mammahjertet slipper dårlig samvittighet for en sulten pjokk.
Ekstra bonus er at de er økologiske. Dessuten er de så gode at til og med storebror gjerne vil ha når lillebror får!

3. Og ukens litt alternative tips, men tidsnød og nok klesvask i kurven lærer møkkete kvinne å flekkfjerne... ;) Hvis du plutselig oppdager at buksa di er full av prim, uten at du selv har spist prim på mange år. Men om du tenker deg om så fulgte du ikke helt med på hva minsten gjorde mens du snakket med noen på Skype, og om du tenker deg ekstra godt om skjønner du at han hadde fått tak i resten av brødskiven til storebror fra frokost... Og hvis du i tillegg har litt dårlig tid.. Ja, så prøver du å vaske vekk flekkene med våtservietter, og blir selvsagt lykkelig når flekkene forsvinner som dugg for solen. (Før du blir litt skeptisk til hva vi vasker søte barnerumper med.. Men men...) Tid er spart, vask unngått og buksen er ren så jeg kan løpe ut i solen og nyte at det er HELG!! :-)
Vi bruker våtserviettene uten parfyme fra ica, som tydelig kan brukes til mer en bleieskit.. Effektive det er de i hvert fall - både til det ene og det andre! ;)

3 kommentarer:

 1. Da var da 3 gode tips! Bortsett fra at tjukken fortsatt bare henger i puppen ,men man kan alltids lære for senere tid ;)
  Våtservietter er en skremmende afære til tider ja, kan jo fjerne flekker i ovnen med de værst parfymerte til og med. Vi sverger til våtservietter når vi er på tur og ikke har tilgang til vann, og da er det alltid de uten parabener som er gode. Men tjukken har ikke blitt sår eller noe av dem da, så jeg kan vel være vel overgysterisk til tider ;)

  Nydelig liten karnevalskar da ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei!

  Vi (vel, Hedda...) prøvde de smootiesene i går. En rød først. MER!!! Så en grønn. MER!!! Da var det tomt. Sur unge. ;P

  Må kjøpe fler av de. Helt stas! :)


  God helg!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 3. De smoothiesene er populære her også!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails