tirsdag 23. februar 2010

Skal tidlig krøkes...


Foreløpig er denne "kroken" ikke videre god, men veldig interessert i musikk. Her står han på tåspissene for å nå opp til piano hos oldemor. Med litt godvilje kan man kanskje kalle det moderne jazz, det han klimprer frem. Ha ha.. 
Nå har vi vinket hadet til pappa og storebror. Vi har ingen store planer for dagen i dag, men jeg tror vi skal holde oss inne og kose oss. 

6 kommentarer:

 1. Ville bare ønske deg og lillebror en fin fin dag! Håper dere får kost dere masse inne. Utenom pilates, så blir det innedag på oss også. Også barnevakt for første gang i kveld! Ah, det skal bli deilig :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Hihi, ja vi har også noen pianobilder i arkivet. Herlig!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en fin kveld!Koselig bilde:)
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei kjære deg!

  Det varmer et gammelt pianospiller-hjerte å se lilleutten din klimpre altså ;) Hehe, kanskje det blir en ny Arne Nordheim eller noe?
  Den Mariusgenser-bodyen han har på seg ønsker jeg meg til tjukken også, de er jo så utrolig fine!

  Takk for tipset om Uv-dress. Har vært inne på tanken og pratet med et vennepar av meg som har brukt det, men de var ikke så fornøyde, så jeg aner at det er en smakssak? Har lest endel forbruker-rapporter også om dem og det handler visst om å kjøpe det riktige merket som virkelig holder det den lover, ellers er det visst bortkastet..? Ikke vet jeg, er litt vanskelig også, for man ønsker jo å beskytte barnet sitt best mulig.. Blir vel sunblock i tykke tykke lag.. hehe, kanskje vi ender på en flaske om dagen.. huff, nei, som sagt; det er vanskelig!

  Klem

  SvarSlett
 5. Moro at de starter å interessere seg for musikk så tidlig. Jeg kan selv ikke spille på noe instrument, men håper Emilie kan lære seg det.. det er jo så hyggelig når man blir større (tror jeg da)... Inspektøren Emilie har også lagt ned noen ruller og diverse annet i toalettet, så det blir vel FYFY her også etterhvert. Ha en strålende uke.

  SvarSlett
 6. HEI.
  Takk for tips om Picknik. Det skal jeg jammen teste ut. Synes nok at photoshop er vanskelig og at det tar alt for lang tid.
  Liker hvis jeg kan få til noe litt kjapt:)
  Det var den tålmodigheten.....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails